Çok sağ ol ablacım Evet ablacım söyledilerNevoşcum çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum,geçecek ağrıların artık sende çok çok daha iyi olacaksın güzel haberini aldık en azından,Dün mesaj atmıştım kızlrla haberleştik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağ ol ablacım Evet ablacım söyledilerNevoşcum çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum,geçecek ağrıların artık sende çok çok daha iyi olacaksın güzel haberini aldık en azından,Dün mesaj atmıştım kızlrla haberleştik.
Şimdi nasılsın canım benim,ağrıların filan vardır herhalde ne zaman çıkacaksın hastaneden,dün okudum ameliyat olacağını çok daha iyi olacaksın nevoşum sen iyi ol yeter ki.Çok sağ ol ablacım Evet ablacım söylediler
Ablacım düne göre daha iyiyim dün herkesi biraz korkuttum. Çok ağrım vardı.Şimdi nasılsın canım benim,ağrıların filan vardır herhalde ne zaman çıkacaksın hastaneden,dün okudum ameliyat olacağını çok daha iyi olacaksın nevoşum sen iyi ol yeter ki.
Ağrının olması çok normal canımcım oda geçecek elbette,gaz çıkması önemli o olmadan yemek filan yedirtmiyorlar zaten.Ablacım düne göre daha iyiyim dün herkesi biraz korkuttum. Çok ağrım vardı.
Henüz yemek yemedim. Affedersiniz gaz çıkması lazımmış henüz tık yok
Sıvı şeyler içiyorum. Yürüyüş yaptım biraz. Çıkış en az 48 saatmiş. Ama gaz ve tuvalete çıkmama bağlıymış.
Sağ ol ablacım
Sağ ol ablacımAğrının olması çok normal canımcım oda geçecek elbette,gaz çıkması önemli o olmadan yemek filan yedirtmiyorlar zaten.
Olur oda merak etme oldumu çok daha rahat edersin.
Sende sağol bitanem kendine iyi bak
Sende sağol canımcımSağ ol ablacım
Geçecek bu günler, bu acıların da Nevoş, güneşli günler çok yakında inşallahAblacım düne göre daha iyiyim dün herkesi biraz korkuttum. Çok ağrım vardı.
Henüz yemek yemedim. Affedersiniz gaz çıkması lazımmış henüz tık yok
Sıvı şeyler içiyorum. Yürüyüş yaptım biraz. Çıkış en az 48 saatmiş. Ama gaz ve tuvalete çıkmama bağlıymış.
Sağ ol ablacım
Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş.Motorla küçük çaplı bir kaza yaptım kol ve bacaklarımda küçük sıyırıp ve morluklar var yinede Mr çekildim
Nedeni net olmayan bir duysallik ve dalgınlık vardı üstümde zaten
Amin canım benim çok şükürGeçecek bu günler, bu acıların da Nevoş, güneşli günler çok yakında inşallah
GünaydınGünaydınn çok geçmiş olsun ablacım şimdi nasılsın? Nevreste
Çok şükür ablacımGünaydın
Daha iyiyim canım sağ ol
İnşallah canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım Nevreste inşallah çabucak toparlanırsın
Valla hamile haberi bekliyorum ben hemsosuuSenin hastane işi ne oldu ? Bllossom
Biz yok demeyiz hemşom,gelsin sağlıkla inşallahValla hamile haberi bekliyorum ben hemsosuu
Evet artık gelsin kurabiyelerHani nerde kurbişler, nevosun şerefine kurbiş yapan yok mu
Hamile miValla hamile haberi bekliyorum ben hemsosuu