- 17 Ağustos 2023
- 7.186
- 19.234
Çok çok geçmiş olsun canım benimBen hastanedeyim
4 ten beri çok kötü oldum. Acile gittik. Karaciğer enzimlerim çok yükselmiş. Başka hastaneye sevkettiler. Ultrason çekildi,tekrar kan verdik sonuçları bekliyoruz.
Olur zaten bir sonraki ay daha sönük takılman gerekiyor.
Karaciğer enzimleri çok yükselmiş. Kafamı kaldıramıyorum, çok ağrım var.Enfeksiyon mu varmış?
Allah şifa versin ablacım kendine dikkat et inşallah hayirli haberler alırsınız
Sağ olunÇok çok geçmiş olsun canım benimhayırlı sonuçlar olsun inşallah
Yaaaaaa canım nevoşum benimmmBen hastanedeyim
4 ten beri çok kötü oldum. Acile gittik. Karaciğer enzimlerim çok yükselmiş. Başka hastaneye sevkettiler. Ultrason çekildi,tekrar kan verdik sonuçları bekliyoruz.
Yaaa canım nevoşum benim yaaa noldu sana böyle, allahim çok güzel gidiyordu her şey yaa offKaraciğer enzimleri çok yükselmiş. Kafamı kaldıramıyorum, çok ağrım var.
Yaaaaaa canım nevoşum benimmmçok geçmiş olsun, hep aklimdaydin ama rahatsız etmek istemedim
Evet nazar ettim kendimeYaaa canım nevoşum benim yaaa noldu sana böyle, allahim çok güzel gidiyordu her şey yaa off
1-2 gün damardan ilaç tedavisi verebilirler elticim, geçmişler olsun inşallah, haberdar et bizi.Karaciğer enzimleri çok yükselmiş. Kafamı kaldıramıyorum, çok ağrım var.
Umarım basit bir şeydir. Bugün öldürdü beni1-2 gün damardan ilaç tedavisi verebilirler elticim, geçmişler olsun inşallah, haberdar et bizi.
Ameliyat yerinin içinde enfeksiyon olabilir, bu yükseltmiş olabilir.
İnşallah elticim, usg’de ne çıktı?Umarım basit bir şeydir. Bugün öldürdü beniSağ ol elticim
Birlikte göstereceğiz, kanı bekliyoruz.İnşallah elticim, usg’de ne çıktı?
Ya inş hemen gecer yasom1-2 gün damardan ilaç tedavisi verebilirler elticim, geçmişler olsun inşallah, haberdar et bizi.
Ameliyat yerinin içinde enfeksiyon olabilir, bu yükseltmiş olabilir.
Antepli odaEşin uzak doğulu mu Seda ne alaka yumurtalı pilav yav
Ben hep sana dua ediyordum ama yaBirlikte göstereceğiz, kanı bekliyoruz.
Geçmiş olsunBen hastanedeyim
Teşekkür ederim Seda'cımGeçmiş olsun