- 28 Ekim 2022
- 5.978
- 14.724
- 28
Mercimekli aşımı yerken okuyorum seni Seda. İyi akşamlar.Yarında yeni kategori açılıp başlar.
8 de burda olup konuyu okurum.
Ki tarifimi belirleyebilim.
Yalnız yine kategori günü işim varO iş bende tatlım
Afiyet olsun.Mercimekli aşımı yerken okuyorum seni Seda. İyi akşamlar.
Ben bugün geç vakte kaldım. Kayınvalideme geldim. Ev tadilatıyla uğraşıyoruz ya. Birazdan ben de çayımı yudumlarım.Afiyet olsun.
İyi akşamlar .
Bende çay içerken yazıyorum.
Şimdi etiket yapacaktım, yarın gece gec kalma diyeYalnız yine kategori günü işim varabimler gelecek bizi ziyarete akşam dışarda olabiliriz inşallah bakarım buralara son zamanlarda tüm yeni kategorilerde ya misafir vardı ya yoldaydım ya misafirlikteydim hep mi denk gelir yani sürekli geç kaliyorum
Kolay gelsinBen bugün geç vakte kaldım. Kayınvalideme geldim. Ev tadilatıyla uğraşıyoruz ya. Birazdan ben de çayımı yudumlarım.
Gel yaz ya, takılıyorum sana.Kime ne söylüyorum uleyn,esprisine takolıyorum beğenilerimi sunuyorum bir nevi, gerçekten ciddiye alan var mı, yazmayayım o zaman
O nasıl bir şey bebeyim?Mercimekli aşımı yerken okuyorum seni Seda. İyi akşamlar.
Hurmalı yok ama İncirli var, elmalı var, cocostar var, nutellalı var.Bende hep içi dolgulu kurabiye severim onca kurabiyeleri içinde hurma kurabiyesi yoktu
Niye soylemiyorsun cevizlide varHurmalı yok ama İncirli var, elmalı var, cocostar var, nutellalı var.
O ceviz değil miydi kız ceviz şeklinde yani. İçinde ceviz var mıydı bilmiyordum vallaNiye soylemiyorsun cevizlide var
O nasıl bir şey bebeyim?
İstersen koyarsinO ceviz değil miydi kız ceviz şeklinde yani. İçinde ceviz var mıydı bilmiyordum valla
Nasıl söylenirse söylensin çok güzel.Mercimekli pilav diye söylenir bizde de .