- 21 Kasım 2017
- 27.514
- 120.176
Buna millet oy vermez, yoksa aklıma gelmişti shdjdjdjYoreselde yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna millet oy vermez, yoksa aklıma gelmişti shdjdjdjYoreselde yapalım
Evet lezzetli...Nasıl söylenirse söylensin çok güzel.
Yumurta meselesinde alakayı çözemedim ben. Bizimkiler de arada öyle yiyor ama ben turşu, ayran ve salatayla yemeyi tercih ediyorum.Eşim yumurta kırdı tavada pişirip pilav üstüne 1 defa öyle yedi.
Ama ben genelde sade yiyorum..
Olsun ben kapayim bunu ,vermesinler sen güzel diyorsan kesin harikadırBuna millet oy vermez, yoksa aklıma gelmişti shdjdjdj
Şampiyona şeker geliyoo geliyooNiye soylemiyorsun cevizlide var
Kadın dolgulu kurabiye seviyorum demiş dolguluları saydım ben de, nutellalı benim diye diil yani alakası bilem yokİstersen koyarsin ben bir taneye koydum oluyo
Eşin uzak doğulu mu Seda ne alaka yumurtalı pilav yavEşim yumurta kırdı tavada pişirip pilav üstüne 1 defa öyle yedi.
Ama ben genelde sade yiyorum..
Şampiyona şeker geliyoo geliyoo
Sana takılayım dedim bebiskom, yirim senin kurabiye benimkinden on kat lezzetli eminim buna zaten ama seklinden aldım oyuKadın dolgulu kurabiye seviyorum demiş dolguluları saydım ben de, nutellalı benim diye diil yani alakası bilem yok
Ben en basından beri senin kazanacağını biliyordum zaten bebeyim.Sana takılayım dedim bebiskom, yirim senin kurabiye benimkinden on kat lezzetli eminim buna zaten ama seklinden aldım oyu
Gerçekten mi beybi yaa valla bende senin kazanacagini düşünüyordum beybi, şuan şaka gibi falan geliyo bu sonuç bana sen hep her zaman iddialı birisin kuzu,haksızlık etme kendine yiğidi öldür hakkını yeme senin bir tarzın var bende seni çokça tebrik ederim canım kuzucumBen en basından beri senin kazanacağını biliyordum zaten bebeyim.
Bir iddiam yoktu gerçekten beklemediğim bir sonuç bu kadarı bile.
Tebrik ederim
Zaten Ege sağolsun gönlümce sunum yapamadım. Riskli de bir ürün kullandım.Gerçekten mi beybi yaa valla bende senin kazanacagini düşünüyordum beybi, şuan şaka gibi falan geliyo bu sonuç bana sen hep her zaman iddialı birisin kuzu,haksızlık etme kendine yiğidi öldür hakkını yeme senin bir tarzın var bende seni çokça tebrik ederim canım kuzucum
Ya sen var ya çok tatlısın bebiş birde EgeZaten Ege sağolsun gönlümce sunum yapamadım. Riskli de bir ürün kullandım.
E zaten ceviz de hali hazır da yapılmıştı, renk olsun diye katıldık biz de
Allah şifa versin ablacım kendine dikkat et inşallah hayirli haberler alırsınızBen hastanedeyim
4 ten beri çok kötü oldum. Acile gittik. Karaciğer enzimlerim çok yükselmiş. Başka hastaneye sevkettiler. Ultrason çekildi,tekrar kan verdik sonuçları bekliyoruz.
Enfeksiyon mu varmış?Ben hastanedeyim
4 ten beri çok kötü oldum. Acile gittik. Karaciğer enzimlerim çok yükselmiş. Başka hastaneye sevkettiler. Ultrason çekildi,tekrar kan verdik sonuçları bekliyoruz.