- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
İki kaşık filtre kahve kaşıkladım birde arveles tamamdır1 saat uykuyla Leyla gibi gezerim herhalde gün boyu. Sağlık için de uyku şart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki kaşık filtre kahve kaşıkladım birde arveles tamamdır1 saat uykuyla Leyla gibi gezerim herhalde gün boyu. Sağlık için de uyku şart
Bu joyZ olmalıYa sonradan gelip ne güzel tarifler buluyorlar
SÖCÖZ MÜ?Bu sefer direneceğim. Başka tarif bulsam da aldığım tarifi yapacağım (inşallah)
İki kaşık filtre kahve kaşıkladım birde arveles tamamdır
İşinşacaacallacahSÖCÖZ MÜ?
Kaptım bebişim çok efso bi kurabiye aldımEn güzelini kap bebisim
Sus sus yine kaptın dimi kuş yuvasınıAllah kuru iftiralardan saklasın inşallah
Rakiplerine korku salma Ben korktuğum için demiyorum, gerçekten bakKaptım bebişim çok efso bi kurabiye aldım
Bana göre efso olanlar KK ya göre tırt çıkıyor geneldeRakiplerine korku salma Ben korktuğum için demiyorum, gerçekten bak
Bu sefer başka bir hayvancağızın yuvasını yapacağız nasipseSus sus yine kaptın dimi kuş yuvasını
Sen 80 yaşındaki kadını süsleyip püsleyip kız gibi çıkarırsınBana göre efso olanlar KK ya göre tırt çıkıyor genelde
Kuş yuvası yasaklı tarifSus sus yine kaptın dimi kuş yuvasını
Dün civcivli kurabiyeden bahsediliyordu, onu yapacaksın sankiBu sefer başka bir hayvancağızın yuvasını yapacağız nasipse
Tüm sırrı bozuldu deyno Arka fona tavuk koyup civcivli kurabiye yapacaktım. Kenarlara yumurta saman vs dizecektimDün civcivli kurabiyeden bahsediliyordu, onu yapacaksın sanki
Ben yapsam ördek haline gelir
GelsinZekta geliyoo
AyaklarıTüm sırrı bozuldu deyno Arka fona tavuk koyup civcivli kurabiye yapacaktım. Kenarlara yumurta saman vs dizecektim
Hallederiz bir şekilde. Ben tavuğa patik yapmış insanımAyakları