- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Benimde aklıma o geldi canomHallederiz bir şekilde. Ben tavuğa patik yapmış insanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aklıma o geldi canomHallederiz bir şekilde. Ben tavuğa patik yapmış insanım
Evet bilmeyen çokNevreste profilden paylaşım yapsana yarışmamız başlamıştır diye. Çoğu kişi davet bekliyor, çekiniyor, bilmiyor vs.
Düşününce yarışma aşkına yapmadığımız halt kalmamışBenimde aklıma o geldi canom
Hayvanceyizleri salalımBu sefer başka bir hayvancağızın yuvasını yapacağız nasipse
Sana vereyimNevreste parmak kurabiyeyi isteyen oldu mu
Ay lütfen şeftalinin de akıbeti bu yönde olmuş olsunn lütfennKuş yuvası yasaklı tarif
1.lik garanti tarif. Ama sondan 1. Fasulye olmuş olsam gırgırına yapardımSana vereyim
Alan yokAy lütfen şeftalinin de akıbeti bu yönde olmuş olsunn lütfenn
İşte benim bebisimKaptım bebişim çok efso bi kurabiye aldım
Hayyyla hafızamda tazecik Zano'mHallederiz bir şekilde. Ben tavuğa patik yapmış insanım
Napıyosunn kirazlımmmmHıı tmm tmm
Keşke silebilme şansım olsaydıHayyyla hafızamda tazecik Zano'm
Bence gayet güzeldi, niye silesin kiKeşke silebilme şansım olsaydı
Şimdi olsa giydirmezdim yalın ayak kalsınBence gayet güzeldi, niye silesin ki
Öyle olsaydı şu an bu konuyu konuşmazdık amaŞimdi olsa giydirmezdim yalın ayak kalsın
Hafızlarda iz bırakan bir tarifti evetÖyle olsaydı şu an bu konuyu konuşmazdık ama
Hem de ayacıkları usumemistirHafızlarda iz bırakan bir tarifti evet
Sağol miniğimKolay gelsin
Öyle deme bende sadece çorba olsaydı katılırdım demiştim sonrasında bütün kategorilere katılıp çorba yapmadım hiçKurabiyede biraz nanayım minik nefis yemek tariflerinde yaptıklarıma bakmışım bir tek bu kurabiyeyle tarçınlı kurabiye yapmışım, gerisi hep meze inşallah meze olur da bak bakalım gelengidenin birinci oluyor mu olmuyor mu