- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.906
- 43
KıskanmayalımEh işte idare ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KıskanmayalımEh işte idare ediyor
Benim kahvemde aslında çok şey yaşadı.Ya yine konumdaki gibi taşırırsam köpükleri giderse yoksa o yüzden mi özellikle köpüklü olsun diyorsunuz , köpüklü olmadı diye tekrar çekeyim dedim fırsat olmadısonra dedim Amaaan sanki o kadar iddialı tarif varken ona mı bakacaklar ya konuma bakanlar bi kahveyi yapamamış derse normalde kahveleri hep köpüklü olurdu, gidem de bir köşede ağlayayım
O kahvenin piri
Kıskanç.Eh işte idare ediyor
Kiiimm ben miiiKıskanmayalım
Siz birde 10 dk öncesinde görseydiniz diyorsunBenim kahvemde aslında çok şey yaşadı.
Kahveyi yapıp sunum için bahçeye indim, yaklaşık 10 dk sürdü ortamı kurmam. O 10 dk içinde eve tekrar çıkamazdım, çünkü bahçemde beslediğim kediler var. Sunum ortamının etrafında gezinip durdular, orayı bıraksaydım sunum falan ortada kalmazdı.
En az 10 dk beklemiş, soğumasına rağmen köpüğü tepesinde kalmış bir kahve vardı ortada.
Yarın yap bir kahve içelimKiiimm ben miii
Onun kahveleri ne ki benim fincanları üçte ikisi köpük oluyor he heeyyt
Full kahve mi koyuyorsun yoksa, içecek kahve oluyor mu bari?Kiiimm ben miii
Onun kahveleri ne ki benim fincanları üçte ikisi köpük oluyor he heeyyt
Maşallah eltime
EvvveeettSiz birde 10 dk öncesinde görseydiniz diyorsun
Çok şükür elticim, hepimizin maşallahı var.Maşallah eltime
Yarın yapayım size bol köpüklüYarın yap bir kahve içelim
Maşallah maşallah totoyu kaşı elticim nazar olmasınEvvveeett
Köpükten geçilmeyen bir kahve olurdu.
Çok şükür elticim, hepimizin maşallahı var.
Yap bekliyoruzYarın yapayım size bol köpüklü
Kaşınıp duruyorum zaten, sirkeli suyla yıkandım.Maşallah maşallah totoyu kaşı elticim nazar olmasın
Fotoshopla yaparsın bir şeylerKöpüklü olmazsa bulaşık deterjanı katarım
Ay niye elticim alerjik bir şey mi olduKaşınıp duruyorum zaten, sirkeli suyla yıkandım.