- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Sosyete oO içmez öyle kahveler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sosyete oO içmez öyle kahveler
Bence öyle, ya da son 2 falanHerkes yaptı mı - ben hariç
Diğer ikisinin özel sebepleri var. Mesela evde fırın yokmuşHerkes yaptı mı - ben hariç
Niye beni yalnız bırakıyorsunuz?Bence öyle, ya da son 2 falan
Sen illa bir yolunu bulup sona kalıyorsun zaten,özel çaba gerekmiyor kiNiye beni yalnız bırakıyorsunuz?
Ben de evde değilim ama çarşamba evde olurum sanırımDiğer ikisinin özel sebepleri var. Mesela evde fırın yokmuş
Niye öyle oluyor anlamıyorumSen illa bir yolunu bulup sona kalıyorsun zaten,özel çaba gerekmiyor ki
Ben de evde değilim ama çarşamba evde olurum sanırım
Aklıma koyduğum her şeyi başarırım çünkü benim inanılmaz bir gücüm varrr ve sevgim de varrr.
Aldığın tariflerde gözü kalan bir kenafir olabilir, kır bu döngüyüNiye öyle oluyor anlamıyorum
Ben zaten sana inanıyorumBen de evde değilim ama çarşamba evde olurum sanırım
Aklıma koyduğum her şeyi başarırım çünkü benim inanılmaz bir gücüm varrr ve sevgim de varrr.
Bir köpüklü Türk kahvesine her şeyi unutup,yeni baştan başlayabiliriz
Kim yapıyor kahveleri
deynepnaz yapacak insallası
Köpüklü olsun ama
Ya yine konumdaki gibi taşırırsam köpükleri giderse yoksa o yüzden mi özellikle köpüklü olsun diyorsunuz , köpüklü olmadı diye tekrar çekeyim dedim fırsat olmadısonra dedim Amaaan sanki o kadar iddialı tarif varken ona mı bakacaklar ya konuma bakanlar bi kahveyi yapamamış derse normalde kahveleri hep köpüklü olurdu, gidem de bir köşede ağlayayımOnu özellikle altını çizerek belirttim,köpüksüz kahve içmek istesek bulaşık suyu içeriz değil mi ama aşkom?
Seni en iyi ben anlarım Bizdeki tembellik değil sonra yaparım hastalığı. Daha vakit var diye diye son güne kalıyorNiye öyle oluyor anlamıyorum
Aslında, ya taşırırsa yazacaktım Ama sen mesajı almışsınYa yine konumdaki gibi taşırırsam köpükleri giderse yoksa o yüzden mi özellikle köpüklü olsun diyorsunuz , köpüklü olmadı diye tekrar çekeyim dedim fırsat olmadısonra dedim Amaaan sanki o kadar iddialı tarif varken ona mı bakacaklar ya konuma bakan Bi kahveyi yapamamış derse normalde kahveleri hep köpüklü olurdu, gidemem de bir köşede ağlayayım
Kahve de nazar boncuğu olsun di mi Nevoş Kahvesi fazla gözükmeyen sunum koyarız yarışma sunumunaYarışma bitsin o köpüksüz kahve resimlerini hep sileceğim zatenAslında, ya taşırırsa yazacaktım Ama sen mesajı almışsın
Bence bu sefer sunumun farklı ve güzel olmuşUmarım hep bu yönde ilerleme sağlarsınBoşver kahveyi
Ya da yasminsay ın kahve resimlerinden fotoshopla koyayımKahve de nazar boncuğu olsun di mi Nevoş Kahvesi fazla gözükmeyen sunum koyarız yarışma sunumunaYarışma bitsin o köpüksüz kahve resimlerini hep sileceğim zaten
Evet nazar boncuğu olsun Bende bu ay özenemedim. Hiç beğenmedim ama bu ayda böyle olsun dedimKahve de nazar boncuğu olsun di mi Nevoş Kahvesi fazla gözükmeyen sunum koyarız yarışma sunumunaYarışma bitsin o köpüksüz kahve resimlerini hep sileceğim zaten
O kahvenin piriYa da yasminsay ın kahve resimlerinden fotoshopla koyayım
Senin sunumun da çekimin de güzel Nevoş, sanki hazır alınmış gibi, yamuk yumuk değil daha ne olsun.Evet nazar boncuğu olsun Bende bu ay özenemedim. Hiç beğenmedim ama bu ayda böyle olsun dedim
Sonra telafi ederiz.
Yok ya silme çok dikkat çekmiyor. Herkes kurabiyeye bakıyor.
Eh işte idare ediyorO kahvenin piri
Ama klasik farklı değilSenin sunumun da çekimin de güzel Nevoş, sanki hazır alınmış gibi, yamuk yumuk değil daha ne olsun.