Kurabiye ekipmanları arıyorum 2. El ?/bulunmuştur.

happiness_

Kırık kalbimin son ümitleri♡
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
697
375
48
Kurabiye ekipmanları arıyorum tüm malzemeleri ile birlikte yalnız kalıplar aşk, doğum günü olsun istiyorum elinde olan varsa toplu almak istiyorum ya da nerden bulabilirim kurabiye ekipmanlarını ? Şimdiden teşekkürler

Ben de var plastik kalpli farklı şekilli işini görecekse atıyım resmini
bir de minik kek kalıbı şeklinde silikon renkli kalıplar var bunları alırsan kurabiye kalıpları hediyem olur

Ben de var plastik kalpli farklı şekilli işini görecekse atıyım resmini
bir de minik kek kalıbı şeklinde silikon renkli kalıplar var bunları alırsan kurabiye kalıpları hediyem olur
Resim atabilir misiniz zahmet olmazsa

Hepsi birbirinden güzel ama istediğim gibi değil şeker hamuru için kalıplar arıyorum ama bunlar cok büyük gelir diye düşünüyorum yinede teşekkürler buldum diye sevinmişken sizide yordum bosuna ..
Anladım ben aradığınızı ama şeker hamuru için bunlar büyük değil aslında çünkü kesince küçük çıkıyor kurabiye yapmış olsaydım gösterirdim şeker hamurlu ben de yapıyorum

Anladım ben aradığınızı ama şeker hamuru için bunlar büyük değil aslında çünkü kesince küçük çıkıyor kurabiye yapmış olsaydım gösterirdim şeker hamurlu ben de yapıyorum
bunun gibi kalıplar arıyordum ama neyse sağlık olsun :)

Eklentiler

• image.jpg
    125,8 KB · Görüntüleme: 107
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…