Piercing, Hızma Küpem Nasıl Olmuş?

bencede cok tatlı olmuş minacım güle güle kullan ben bişe merak ettim acaba orada olmasının bi zararı yokmu yani aynı normal kulak deliği gibi basit bişey mi??

bencede cok tatlı olmuş minacım güle güle kullan ben bişe merak ettim acaba orada olmasının bi zararı yokmu yani aynı normal kulak deliği gibi basit bişey mi??

zarari olacagini sanmiyorum cigdemcigim. dedigin gibi kulak memesinde oldugu gibi orayada delik acilip kupe takiyorsun. nerdeyse 3 aydan fazla olacak hicbir rahatsizligi olmadi bana.

belki ilerde erkek arkadasin fikrini degistirise yaptir derm. evet tabanca kullanmiyorlar bnu yaparken igney;e deliyorlar. ama sanirim uyusturucu spreyleri var yaptirmadan once sIkIyorlar ve birsey hissetmiyorsun (ben yaptirdiktan sonra ogrendim:) )

Kiz Allah Canini Almasin Emi :))
Ayyy Acimadimi Senin Yerine Benim Içim Cizladi
Tatlim Güzel Olmuş Güle Güle Kullan
Sen Sevdiysen Ayol Bize Ne Hacet..........
Sevgilerimle

ayyy ben bi tuhaf oldum .. zaten kız kardeşimin kulağı delinirkende bayılmıştım... güle güle kullan...

bence küpelerin birbiriyle cok uyumsuz farki renkler daha birbirine uyumlu küpeler denersen belki daha hos olabilir
benim bildigim bu tarz deliklerde genelde birine ufak tas digerine halka takilir

ben de bunu yaptırmak istiyorum, kuzenim de kulağını bu şekilde deldirdi ama çok geç iyileşti, o yüzden biraz çekiniyorum ben şimdilik:S:S

canım benim kulağımda da 3 tane delik var çok severim küpe takmayı,ama resmine ilk bakınca içim gitti,cesaret işi açıkçası o kadar canın acımış iyi günlerde kullan sen beğendikten sonra sorun yok...:))[/FONT]

bence muhteşem olmuş, bende de toplm 8 delik var ama böyle bişeuy yaptırmak biraz tehlikeli kulağın üst tarafı da aynı şekilde ama tekrar söyleyim çok beğendim, yanlız küpeler pek hoş olmamış. güle güle kullan=)

walla kusura bakma ama hiç güsel diil.bende de bi kulagımda 3 birinde 2 tane delik var ama böle deldirmen cok abez kacmıs.tekrar kusura bakma

küpenin ikisinide aynı tarzda takarsan daha şık olur gibi geliyor bence.biri inci biri metal olmamış....güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…