Piercing, Hızma Küpem Nasıl Olmuş?

rica ederim.bekar olsaydim bende yaptirirdim ama evlendikten sonra cevren degisiyor bir sekilde hükümdarlik duygularini bastiriveriyorlar neyse.
bu yaziyi sirf bilgisayar kabul etmedi diye yaziyorum.en az yirmi karakter olmasi gerekiyormusda kusura bakmazsin artik

sevgiler:eek:

bence çok tehlileki bişey yapmışsın kulaktan her organa bir sinir gidiyo ve orası çok hassas beyine çok yakın Allah korusun bişey mişey olur. ama sen yapmışsın beyenmişsin bize laf düşmez.

Bende ust tarafini deldirdim kulagimin cook hosuma gidiyo:asigim:
O kismi bende dusundum ama deldirmedim belki yakinda bir dudak deldirme operasyonum daha olcak:1rolleyes:

benim cesaret edebileceğim birşey değil ama hoş durmuş . msjı ilk okuduğumda tepkim şuydu:uuuuupppppsssss

Bende ust tarafini deldirdim kulagimin cook hosuma gidiyo:asigim:
O kismi bende dusundum ama deldirmedim belki yakinda bir dudak deldirme operasyonum daha olcak:1rolleyes:

bende kulagin ustunu dusundum ama herkeste oldugu icin farkli birsey yapayim dedim. dudagini deldirdiginde rsmini gormek isterim. tam olara neresini deldireceksin ? kenardakiler daha hos bence ortaya nazaran.

bende küpe çok severim...hatta küpesiz çıkmam desem yalan olmaz..sağ kulağımda 4 delik var,ama bu benim tarzım değil doğruyu söylemek gerekirse canım....

küpe illaki kulak memesine takılcak die bişeymi var =) bence gayet güzel olmuş güle güle kullan canım

ne yalan söleyeyeyim bencede pek hoş degil.ben yaptırmazdım.ama eger sen begendinse sorun yok.güle güle kullan :))

gecen cumartesi yaptirdim. nasil olmus? inci kupelerimi degistiriyorum pek guzel gitmediler yenisiyle :)

p011207185701ll2.jpg

Ayyy inanmıyorum ya ben böyle görünce içim cız etti valla hiç acımadı mı ya valla beni öldürseler yaptıramam herhalde ama görünüşü süper çok güzel durmuşş :1rolleyes:

canım ya bence çok kotu gozukuyooo ama yınede güle güle kullan....kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl cesaret edip deldirdiniz ben bir senedir düşünüyorum burnumu deldirsemmi diye.. bence çok güzel durmamış kıkırdakların olduğu bölgeleri deldirmek zararlıdır diye duymuştum ..

bence cok guzel olmus gule gule kullan canım bende ıstıodum araya deldırmek ama canım yanıcak dıe cok korkuorum

çok güzel olmuş canım güle güle kullan.yalnız ben 3 yıl önce yaptırmıştım.inan kulak memesi kadar acımadı yalnız 6 ay sonra bir abse yaptı yara oldu çıkarmak zorunda kaldım.piercing gibi bakım yapmalısın oraya.küpe gibi görme onu o bi piercing

X