- 2 Mart 2017
- 1.118
- 1.409
- 83
- 40
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Ellerine saglik
Antakya peyniriyle yapsan cok daha lezzetli olur.
Basarilar
Basarilar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef bulamadım Ege de yaşıyorumEllerine saglik
Basarilar
Bilsem, gonderirdim ben sana :)Maalesef bulamadım Ege de yaşıyorum![]()
Çok tşk ederim peynirci de hep dil peyniri veriyorlar bu sefer oraya da gidemedim marketten Cecil aldım ama o da pek hoş olmadı tşk ederimBilsem, gonderirdim ben sana :)
Ellerine saglikÇok tşk ederim peynirci de hep dil peyniri veriyorlar bu sefer oraya da gidemedim marketten Cecil aldım ama o da pek hoş olmadı tşk ederim![]()
Çok çok güzel sıcak sıcak yeniliyor hemen pişirip soğuk şerbetli harika bişey peynir seviyorsan bayilirsij :))Hic yemedim ama serbetli tatliysa kesinlikle guzeldirellerine saglik canim
![]()
Severim peynir:))Çok çok güzel sıcak sıcak yeniliyor hemen pişirip soğuk şerbetli harika bişey peynir seviyorsan bayilirsij :))
Helvacilarda birde unli mamul satan yerlerdeCig kadayif nerde satiliyor bizimkiler Turkiyeye gittiklerinde aldirayim evde yapib yerim ben de:)
Hadi ya benim de nevrestye sorduğum 10. Tarif falan sankiellerine sağlık yapmak istediğim bir tarif ki ama kapmışsınbende katılmadım bu sefer yarışmada başarılar dilerim
Tşk ederim :)eline sağlık başarılar![]()