Kundalini ve kundalini enerjisi?

resurrection93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
660
381
31
Merhabalar. Kundalini diye birşey var. Kundalini için; insanın içindeki gizli ve uyuyan bir güç, denebilir. Omurganın biraz altında yer alıyormuş. Kundalini aktive olduğu zaman bütün çakralar da eş zamanlı olarak aktive oluyormuş. Çakra da insan vücudunda bulunan enerji merkezleri imiş. Her çakranın sorumlu olduğu bir bölge ve rengi var. Bu Kundalini ve çakralar aktive olduğu zaman daha iyi bir yaşama sahip olmamızı sağlıyormuş. Çok daha düzgün duygusal ilişkiler kurmamızı, ruhani olarak iyi olmamızı ve dünyadaki her şeyin daha iyi farkında olmamızı sağlıyorlarmış falan... Neyse, geçen gün Kundalini aktive etmek ile ilgili bir müzik dinledim. Bu müziği dinlerken yer yer vücudumda ısınmalar, titremeler ve omurgamın altında ağrı hissettim. Zaten videonun altında da Kundalini enerjisinin bu tarz şeylere yol açabileceği yazıyordu. Aynı videoyu annem de dinledi ve gözünün önünde sürekli hint tanrılarının resimlerini, çakra renklerini gördüğünü, girdaplı şekiller gördüğünü söyledi. Ki çakraların rengini bilmiyor bile ben ona "bunları mı gördün anne?" diye sorduğumda evet demişti. Çok şaşırdı o da. Sorum; aranızda böyle bir deneyim yaşayan oldu mu? İnanıyor musunuz böyle şeylere? Bu tarz şeyleri deneyeniniz varsa, çakraların ve bu tarz enerjilerin hayatınıza olumlu bir etkisi oldu mu?

Son düzenleme:
Ben cakra açma hareketleri yapınca çok stresli oluyorum bunu iki defa yaptım ikisinde de çok yoğun sinirliyim. Bu dediğinizi ilk defa duydum ve merak ettim doğrusu. Konuyu takipteyim:)

Ben cakra açma hareketleri yapınca çok stresli oluyorum bunu iki defa yaptım ikisinde de çok yoğun sinirliyim. Bu dediğinizi ilk defa duydum ve merak ettim doğrusu. Konuyu takipteyim:)
Ya inanır mısınız bende de bazen çakra açmadan sonra bir sinir hali oluyor. Ben çakra açmak ile ilgili mantra dinliyordum sadece. Mantra da Sanskritçe olan dini hece imiş. Sinirli ruh halinden sonra da garip bir huzur kaplıyor içimi. Açıkçası bu çakra hikayesine çok fazla inanmıyordum ama annem hiç çakra renklerini ve şekillerini bilmediği halde bu dediğim müziği dinlerken gözünün önünde çakra renklerinin canlandığını tarif edince gerçek olduğuna inandım açıkçası.

Ya inanır mısınız bende de bazen çakra açmadan sonra bir sinir hali oluyor. Ben çakra açmak ile ilgili mantra dinliyordum sadece. Mantra da Sanskritçe olan dini hece imiş. Sinirli ruh halinden sonra da garip bir huzur kaplıyor içimi. Açıkçası bu çakra hikayesine çok fazla inanmıyordum ama annem hiç çakra renklerini ve şekillerini bilmediği halde bu dediğim müziği dinlerken gözünün önünde çakra renklerinin canlandığını tarif edince gerçek olduğuna inandım açıkçası.
Bende dinleyeyim bakalım, yani ılgım var böyle şeylere ama cakra açma olayını bir daha denemeyecegim çünkü baya sinirleniyorum. Enerji uzmanı rengimin mor olduğunu söylemişti, kimi arkadaşım renk görüyor, odaklanmama rağmen kişilerin rengini göremiyorum.

X