Bereketli olsun canim.bende 6.5 TL attım bugün.sabahtan beri bir o koltuk bir bu koltukta uzanıp dueuyorum okullar kapandı.offf30 tl daha atdim
Bereketli olsun canim vallaha hepten eve kapandik psikolojimiz bozuluyor artikBereketli olsun canim.bende 6.5 TL attım bugün.sabahtan beri bir o koltuk bir bu koltukta uzanıp dueuyorum okullar kapandı.offf
Bereketli olsun cnm hayırlı sabahlarGunaydın bugun 20 lira attım
Ohhh bereketli olsun canım200 lira attım kumbarama. Çıkanla çeyrek almayı düşünüyorum yine
Size nasıl uygun oluyorsa öyle yapabilirsiniz amaç birikim yapmakBen aylık atıyorum günlük olmasa olurmu
Bereketli olsun birikim olsunda nasıl size daha uygunsa öyle yapin.Ben aylık atıyorum günlük olmasa olurmu
Gunaydın bugun 20 lira attım
Günaydın kızlar200 lira attım kumbarama. Çıkanla çeyrek almayı düşünüyorum yine
Çok güzel mantıklı bir tercih olmuş nişanlıyım o yüzden çok biriktiremiyorum çeyiz alıyorum ama ayda 200 TL kenara atıyorumBereketli olsun birikim olsunda nasıl size daha uygunsa öyle yapin.
Şöyle yapabilirsiniz. aylık altın alacak kadarsa kumbaraya atmayın altın alıp öyle birikim yapın.benim üç kumbaram var 1.10 5 1 TL ve 50 kuruş olanları atigorum.2. cuzdan kumbarama 20 50 100 TL atıp.onunla altın alıyorum. 3.kumbara yada sadece kuruskari atıyorum. Artı altın hesabım var ayda birgram otomatik alım yapiyir banka
Canım tam gram alamasan dahi ayda yarım gram altın alsan 235 lira ki oda öyle öyle düğüne kadar birikir malum türk lirasının hiç değeri yokÇok güzel mantıklı bir tercih olmuş nişanlıyım o yüzden çok biriktiremiyorum çeyiz alıyorum ama ayda 200 TL kenara atıyorum
Kesinlikle canımCanım tam gram alamasan dahi ayda yarım gram altın alsan 235 lira ki oda öyle öyle düğüne kadar birikir malum türk lirasının hiç değeri yok
Eh hadi o zaman bol bol bereketli olsunKesinlikle canımo halde heray yarım gr alırım
Yarım gram da mı varCanım tam gram alamasan dahi ayda yarım gram altın alsan 235 lira ki oda öyle öyle düğüne kadar birikir malum türk lirasının hiç değeri yok
Tabiki var canım :) çeyrek olmuş 800 lira nerdeyse ben kuyumcuma sordugumda bana dediği çeyrekte 30 40 lira zarar edersin satarken ama gram da 5 10 lira makas birde eğer birikim yapacaksan gram daha makul demişti gramdan sonrada çeyrek yatırım için iyidir lakin çeyrekte makas daha yüksek o yüzden satarken kardan zarar etme durumun daha fazla demişti ben gram alıyorum hem biriktirmesi daha kolay elimde 200 250 varsa gidip hemen yarım gram alıyorum 400 500 varsa tam gram alıyorum en azından para çarçur olmadan alip atıyorum tabi yinede tercih senin canimYarım gram da mı varbu arada merhabalar bende birikim yapmaya başlayanlardanm ben daha önce bi kuyumcu ile konuştum gram mı çeyrek mi hangisi kârlı diye bana çeyrek demişti. Ev hanımıyım güne katılmış gibi 15 günde bir 150 lira alıyorum eşimden ve biriktirip çeyrek alıyorum. Ekstra üstüne koymaya çalışıyorm bile Eee aylar sürüyor tabi çeyrek aldı başını gitti bu gram altın nasıl karlı mı acaba eğer öyleyse ayda gram alırım daha kârlı olur
Aynen vala 2 gün önce çeyrek aldım 790 a aldım.. her kuyumcu başka bir şey Dio gibi bakssna bana da tam tersi denilmiştiTabiki var canım :) çeyrek olmuş 800 lira nerdeyse ben kuyumcuma sordugumda bana dediği çeyrekte 30 40 lira zarar edersin satarken ama gram da 5 10 lira makas birde eğer birikim yapacaksan gram daha makul demişti gramdan sonrada çeyrek yatırım için iyidir lakin çeyrekte makas daha yüksek o yüzden satarken kardan zarar etme durumun daha fazla demişti ben gram alıyorum hem biriktirmesi daha kolay elimde 200 250 varsa gidip hemen yarım gram alıyorum 400 500 varsa tam gram alıyorum en azından para çarçur olmadan alip atıyorum tabi yinede tercih senin canim
Öyle canım Gücümüz o an neye yetiyorsa onu almak lazım fiziki gümüş mu alıyorsun yoksa bankadan miParam neye ywterse onu alıyorum ben ya. Kumbaradan çıkana göre çeyrekk gram... Bu aralar gümüşe taktım bir de
Bugün de 10 lira attım