Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsun canim
Bende 10 lira atdim
Açılmayan kumbaradan al.yoksa birikim yapamazsın.bizim önce açılabilen kumbaramiz vardı.acil bişey lazım olduğunda hopp alıyordukKumbaramda 175 vardı galiba enn son. İhtiyacım oldu harcadım. Artık sadece kağıt 5 liralaarı atıyorum. Bir de böyle deneyeyim
Şimdiye kadar 25 lira birikti
Açmamak lazım işte açılmayan kumbara en iyisiKumbaramda 175 vardı galiba enn son. İhtiyacım oldu harcadım. Artık sadece kağıt 5 liralaarı atıyorum. Bir de böyle deneyeyim
Şimdiye kadar 25 lira birikti
Katılıyorum canımAçılmayan kumbaradan al.yoksa birikim yapamazsın.bizim önce açılabilen kumbaramiz vardı.acil bişey lazım olduğunda hopp alıyorduk
Bereketli olsun canimİyi akşamlar bende 3 lira attım bugun
O kadar biriktiremesm de, ben altın alırdım sanırım gözümün önünde dursunAçmamak lazım işte açılmayan kumbara en iyisi
Katılıyorum canım
Kızlar benimkinde 950 lira birikmiş bununla ne yapsam dolar euro mu alsam yine yoksa altin mi alsam yoksa altın hesabınami yatırsam bir fikir verin bana bakem
Ay altın çok yükselmiş ya şimdi almak mantıklımı acabaO kadar biriktiremesm de, ben altın alırdım sanırım gözümün önünde dursun
Yani harcamam dıyosan bi süre bekle dicem ama pekte düşecek gibi degılAy altın çok yükselmiş ya şimdi almak mantıklımı acaba
Altın alırdım ben oksamAçmamak lazım işte açılmayan kumbara en iyisi
Katılıyorum canım
Kızlar benimkinde 950 lira birikmiş bununla ne yapsam dolar euro mu alsam yine yoksa altin mi alsam yoksa altın hesabınami yatırsam bir fikir verin bana bakem
Yok harcamam canım yaYani harcamam dıyosan bi süre bekle dicem ama pekte düşecek gibi degıl
Yüksek ya bilemedimAltın alırdım ben oksam
Az birikir artık kumbaramda gümüş alıcam bankadanAçmamak lazım işte açılmayan kumbara en iyisi
Katılıyorum canım
Hayırlısı olsun canımAz birikir artık kumbaramda gümüş alıcam bankadan
Elime geçen yüksek miktarla altın
Bereketli olsun çok iyi hep bu yöntemi uygulayınEv halki uyurken evi toparladim. Sagdan soldan cikan bozukluklari attim 8.95.
Oglumun kumbarasina benim kumbaram yok.
Kolay gelsin canım ben alisveristeydim malum yasak geliyor çocuklarla çıkamam dieBugün kumbaraya atamadım.biraz dinlenip temizlik yapacam.kac gündür giremedim.
Neler yapiyosunuz iyimisiniz
Bereketli olsun canm10 lira attım