Kumbara gunlugu💰💰💰

Kumbaramda 175 vardı galiba enn son. İhtiyacım oldu harcadım. Artık sadece kağıt 5 liralaarı atıyorum. Bir de böyle deneyeyim
Şimdiye kadar 25 lira birikti

Bereketli olsun canim
Bende 10 lira atdim

Kumbaramda 175 vardı galiba enn son. İhtiyacım oldu harcadım. Artık sadece kağıt 5 liralaarı atıyorum. Bir de böyle deneyeyim
Açılmayan kumbaradan al.yoksa birikim yapamazsın.bizim önce açılabilen kumbaramiz vardı.acil bişey lazım olduğunda hopp alıyorduk

Açmamak lazım işte açılmayan kumbara en iyisi
Açılmayan kumbaradan al.yoksa birikim yapamazsın.bizim önce açılabilen kumbaramiz vardı.acil bişey lazım olduğunda hopp alıyorduk
Katılıyorum canım
Kızlar benimkinde 950 lira birikmiş bununla ne yapsam dolar euro mu alsam yine yoksa altin mi alsam yoksa altın hesabınami yatırsam bir fikir verin bana bakem

Katılıyorum canım
Kızlar benimkinde 950 lira birikmiş bununla ne yapsam dolar euro mu alsam yine yoksa altin mi alsam yoksa altın hesabınami yatırsam bir fikir verin bana bakem
O kadar biriktiremesm de, ben altın alırdım sanırım gözümün önünde dursun 😂

Katılıyorum canım
Altın alırdım ben oksam

Katılıyorum canım
Az birikir artık kumbaramda gümüş alıcam bankadan

Elime geçen yüksek miktarla altın

Dün 50 tl atdim kumbaraya

Ev halki uyurken evi toparladim. Sagdan soldan cikan bozukluklari attim 8.95.

Oglumun kumbarasina 😜 benim kumbaram yok.

Bugün kumbaraya atamadım.biraz dinlenip temizlik yapacam.kac gündür giremedim.
Neler yapiyosunuz iyimisiniz
Kolay gelsin canım ben alisveristeydim malum yasak geliyor çocuklarla çıkamam die

X