- 30 Aralık 2009
- 22.939
- 89.549
- 1.123
- Konu Sahibi drbeauty123
-
Ama düğünüme 1 ay var
O da aklımda 10 bin açık kalıyor sadece ama arabayı satınca ailem parasını ister diye korkuyorumArabayı satıp ödeseniz ?
Maaşınız baya iyi sıksanız dişinizi max iki yıla rahat rahat bitirirsiniz degermi canınızdan olmaya
Arkadaşlar sizden ricam kınamadan okuyum.. bir sıkıntım var.. yıllar önce dolandırıldım (kumarbaz bir adam tarafından ) öteledim düşünmek istemedim erteledim meslegimi elime almayı bekledim.. meslegimi aldıktan sonra ailemin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri( her ay 6bin₺ onlara para gönderdim) 1 senede araba aldım üzerine nişanlandım. Ailemin tüm düğün masraflarını benden beklemesi üzerine kayıplarımı telafi edebilecegimi sandım. İnternet üzerinden oynanan bir oyuna kapıldım(iddia) başlarda bin ₺ ile başladım tam 140bin lira kazandım.. parayla ne yapacagımı bilemedim borçlarımı kapattım ama haram para ya, verdigi huzursuzluk sonucu geldigi yere geri gitti tekrar yatırdım ve tekrar kaybettim. Tövbe edip herşeyi sıfırladım Kuran üzerine yemin ettim.. Annemin benden abiye elbise istemesi üzerine kumar tekrar tetikledi tekrar kazanmak için tekrar oynadım kaybettim tekrar tekrar.. kredi çekip borç batagına sürüklendim. Şuan o kadar çok borcum var ki.. 2 ay içinde ödemem gereken 5 adet bilezik.. her ay 3bin₺ kredi borcum var. Maaşım 9bin ama borcum 80bin.. intihar etmeyi düşünüyorum ölçtüm biçtim olmuyor ben evlenecegim bu yuvaya haram katmak istemiyorum bir adamın hayatını karartmak istemiyorum. Ailem ve nişanlımın haberi yok.. ne yana dönsem zarar borclarımı ödeyemez hale geldim evlenince eşimden saklayamam ama söyleyemem de kim kumarcı bir kadınla evlenirBana akıl verin ne olur hergün tövbe etmekten parasızlıktan bıktım. Yolumun sonunu göremiyorum anne olacagım bu yalanlarla bu dertle yaşayamıyorum
O da aklımda 10 bin açık kalıyor sadece ama arabayı satınca ailem parasını ister diye korkuyorum
Ailenizede eş adayınızada durumunuzu bildirmeniz lazımO da aklımda 10 bin açık kalıyor sadece ama arabayı satınca ailem parasını ister diye korkuyorum
ne bicim aile bu yaO da aklımda 10 bin açık kalıyor sadece ama arabayı satınca ailem parasını ister diye korkuyorum
Aslında nişanlım cok iyi bir insan paraya hiç önem vermez ama namaz kılan birisi kumarı duyarsa eminim ki arkasına bakmadan terk eder ve bu ruhsal bunalımı da atlatabilir miyim bilmiyorumnişanlına anlat belkide kabul edecek ve düğünde takılanlarla kapatalım dıyecek. anlayıslı bırımı bılemıyorum tabı.
ya kredi çek yada anlat
neden terk ettsin kumar kötü bir alışkanlık ama bırakılmıyacak bir şey değil. Kafanızda biterse ertesi gün hayatınızda olmaz o kadar basit.Aslında nişanlım cok iyi bir insan paraya hiç önem vermez ama namaz kılan birisi kumarı duyarsa eminim ki arkasına bakmadan terk eder ve bu ruhsal bunalımı da atlatabilir miyim bilmiyorum
Merhaba, Allah yardımcınız olsun gerçekten, aile bile olsa maalesef insanlar önce kendini düşünüyor galiba, çok üzücü bir durum ama hayat böyle, özellikle bazı anne-babalar zorunlu hiç bir durum olmadığı halde çocuklarını maalesef maddi yönden istismar ediyor. Siz de evleneceğim için ve borçlarım nedeniyle arabamı sattım dersiniz soranlara, çok fazla detaya girmeyin isterseniz, zamanla da alışırlar kendi ailenizi kurduktan sonra zaten eskisi kadar destek olamamanız çok normal olacak.Kimseyi suçlamak istemiyorum oynayan benim ama hayatım boyu geçim sıkıntısı çektim ailemin durumu iyi olmasına rağmen hep beni prayla sınadılar eve televizyon aldım buzdolabı aldım her eksiklerini aldım şimdi masa alamadım diye annem agladı ben haketmiyoruö diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?