- 30 Aralık 2009
- 22.778
- 88.628
- 40
- Konu Sahibi drbeauty123
bana mesaj attı mı acaba kazen:)size attı mesajda sizin haberiniz olmadan müdahale ettik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana mesaj attı mı acaba kazen:)size attı mesajda sizin haberiniz olmadan müdahale ettik.
Nooption sen gülme
Tek kumar konusunu gormemisdim burda onuda gordum tam oldu nasil biseki bu kapiliyosunuz benimde dayimin oglu netten oynuyomus calismiyoda kardeslerindne para istiyo yollayin oynicam diye bankada borcu var yengesinin bilezigini satmisda akapamis borcu yoksa babasinin evind haciz gelcekmis yani nasil bi mantik bu oynuyosunuz zaten maasiniz oldukca yuksek bir maas neden oynuyosunuzki dahaArkadaşlar sizden ricam kınamadan okuyum.. bir sıkıntım var.. yıllar önce dolandırıldım (kumarbaz bir adam tarafından ) öteledim düşünmek istemedim erteledim meslegimi elime almayı bekledim.. meslegimi aldıktan sonra ailemin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri( her ay 6bin₺ onlara para gönderdim) 1 senede araba aldım üzerine nişanlandım. Ailemin tüm düğün masraflarını benden beklemesi üzerine kayıplarımı telafi edebilecegimi sandım. İnternet üzerinden oynanan bir oyuna kapıldım(iddia) başlarda bin ₺ ile başladım tam 140bin lira kazandım.. parayla ne yapacagımı bilemedim borçlarımı kapattım ama haram para ya, verdigi huzursuzluk sonucu geldigi yere geri gitti tekrar yatırdım ve tekrar kaybettim. Tövbe edip herşeyi sıfırladım Kuran üzerine yemin ettim.. Annemin benden abiye elbise istemesi üzerine kumar tekrar tetikledi tekrar kazanmak için tekrar oynadım kaybettim tekrar tekrar.. kredi çekip borç batagına sürüklendim. Şuan o kadar çok borcum var ki.. 2 ay içinde ödemem gereken 5 adet bilezik.. her ay 3bin₺ kredi borcum var. Maaşım 9bin ama borcum 80bin.. intihar etmeyi düşünüyorum ölçtüm biçtim olmuyor ben evlenecegim bu yuvaya haram katmak istemiyorum bir adamın hayatını karartmak istemiyorum. Ailem ve nişanlımın haberi yok.. ne yana dönsem zarar borclarımı ödeyemez hale geldim evlenince eşimden saklayamam ama söyleyemem de kim kumarcı bir kadınla evlenir Bana akıl verin ne olur hergün tövbe etmekten parasızlıktan bıktım. Yolumun sonunu göremiyorum anne olacagım bu yalanlarla bu dertle yaşayamıyorum
1 sene sonra gelen edit :
Kızlar merhaba... ben 1 senedir tovbeliydim.. babam sayesinde toparlandim borclarimi toparladi bende maasimi ona verdim. Bu arada boşanmadim ve evliyim.. Borclarim bitince babam karti bana teslim etti. 2-3 ay ben kullandim, ev aldik benim maasimla odeniyor..2 3 ay once eşimin kardeşi dugun yapti ve bizden birtakim beklentileri oldu. Busurecte eşim inanilmaz gerildi. Kartini ver demeye basladi. Babami cagirdi ver kizim dedi. Kartimi ona teslim ettim. Maasim suan 13 14 bin civari.. 1000 tllik bir cekim yaptim dugunde abiye almak icin yine mi kumar oynadin demeye basladi.. dovdu vurdu..kasada birikimimiz vardi onlari tek tek kuyumcuya kontrol ettirdi. Bizi bitirdin diyerek. Ve ben strese girip ben tovbemi bozdum ve 1 sene sonra tekrar basladim. Harclik vermiyordu. En azindan 100 tl kazanayim derken elimi yine kaptirdim. Bu seferki batisim hayli berbat oldu. Odenememeyecek krediler cektim. Yetmezmis gibi kasadaki taki setini bozdurdum(kayinvalremin taktigi) esim kasayi actigi anda öldürene kadar dövecek.kasadaki kendi biriktirdigim 50 gram bilezigi bozdurdum. Ve maas bankamdan yuklu miktar kredi cektim. Ben akil almaz bir insanim. Kendime guvenim tamamen bitti. Allaha tutunurdum simdi onun bile huzuruna cikamiyorum. Cözum kalmadi cözumu kendi ellerimle bitirdim.. kimsem kalmadi.. hirdavatcidan urgan aldim. Onu da yapamamak ölememekten korkuyorum.. size bile yazacak yuzum yok ama ne olur bana akil verin. Bu dunyada yaptigim hatalar yuzunden ben artik nefes alamiyorum. 40 kez intihar senaryosu kurdum kafamda. Hangisi daha kesin olur diye. Ne yapamacagimi bilmez haldeyim. Burdan bana cok yazan kadin oldu. Kumar oynayan. Benden ibret alin Allah askina yapmayin. Benim gibi iradesiz olmayin. Babam bi kez.daha oynarsan seni silerim demisti. Esim de oyle affetmislerdi. Simdi kim beni affedecek..
bana mesaj attı mı acaba kazen:)
Ailenin yerinde olsam karalisteye alinana kadar odeme yaptirmazdim böylece5 yil bankadan kredi karti kredi kullanamazdiTek kumar konusunu gormemisdim burda onuda gordum tam oldu nasil biseki bu kapiliyosunuz benimde dayimin oglu netten oynuyomus calismiyoda kardeslerindne para istiyo yollayin oynicam diye bankada borcu var yengesinin bilezigini satmisda akapamis borcu yoksa babasinin evind haciz gelcekmis yani nasil bi mantik bu oynuyosunuz zaten maasiniz oldukca yuksek bir maas neden oynuyosunuzki daha
Vazgeçmiş zaten, biraz daha direnicem demiş,annesiyle konuşunca..
emin değilim sadece şu kullanıcının tüm mesajlarını sil dedim o anda bahsi geçen arkadaşın profilindeydi sonra mesaj yazıyor diyince tahmin üzerine yazdım
Kandırıldık kandırıldık .İnşallah bir delilik yapmamıştır
GerçektenmiKandırıldık kandırıldık .
Valla öyle , gerçekmiş , şükür gerçek kimse ölmedi şükür .Gerçektenmi