- 13 Mayıs 2017
- 1.649
- 7.319
- Konu Sahibi drbeauty123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız tabiki ama aç kaldım falan denilince üzüldümSaçmalık degıl bu..Tedaviye gittiğinde psikiatrıstın ilk dedıgı maaşkartını,kartlarını hatta dıgıtal telf bile yasaklıyor..Paranın kontrolu aileden bırıne geçıp harclık alması gerekiyor.PARAYA ULASTIKLARI SÜRECE ANCAK ZİNCİRLERSEN OYNAMAZ.Başka türlü oynar.ŞÖYLE ÖRNEK VEREYİM.Günlerdir yemek yemedin ve en sevdiğin yemek masada..Onlar her an o duygudalar..AİLELERİ PERİŞAN EDİYOYORLAR BAGIMLILAR.İNANIN BAYANDAN ÇOK AİLENİN PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞTUR
Konu sahibesi senin arabanı satın alacağım ben, para vereceğim, bana tlf numaranı yazar mısın?
Estağfurullah abi siz daha iyisini bilirsiniz de bence açın abi bi süreliğine de olsa açın belki yazar buraya .yasaklamakla hata mı ettik bilmem?
Estağfurullah abi siz daha iyisini bilirsiniz de bence açın abi bi süreliğine de olsa açın belki yazar buraya .
Engellendigim icin yazamadim. Baska uyelik actim. Sizler cok iyi insanlarsiniz. Allahim hepinizin yüzüne baksin cocuklariniza ailenize bu tür dertlerden uzak tutsun. Giremedim ama yorumlarinizi hep okudum.. son kez annemi aradım dün annem yaparsan iki elim yakanda olur dedi. Biraz daha sabredecegim. Sizin telaşınızı gördüm ve iyi oldugumu bildirmek boynumun borcu... en ufak mesajiniz bile belki kizmaniz bile beni hayata tutundurdu. Ozelden burdan destek olan herkese tesekkur ederim.....
yasaklamakla hata mı ettik bilmem?
Çok korktum senin için , 2 saatlik uykuyla duruyorum çünkü çok korktum , kendimi unuttum sana üzüldüm . Her imkanın var elinde , okumuşsun mesleğin var aklını başına topla . Hayata tutun , senden daha daha kötü durumda ne kadar insan var , git bi yoğun bakım ünitesine ölmek üzere olan hastaları gör nasıl isterler bir şans daha bir can daha . Kendine değer ver senden başka yok .Engellendigim icin yazamadim. Baska uyelik actim. Sizler cok iyi insanlarsiniz. Allahim hepinizin yüzüne baksin cocuklariniza ailenize bu tür dertlerden uzak tutsun. Giremedim ama yorumlarinizi hep okudum.. son kez annemi aradım dün annem yaparsan iki elim yakanda olur dedi. Biraz daha sabredecegim. Sizin telaşınızı gördüm ve iyi oldugumu bildirmek boynumun borcu... en ufak mesajiniz bile belki kizmaniz bile beni hayata tutundurdu. Ozelden burdan destek olan herkese tesekkur ederim.....
Abi tam mesaj atıyodum kilitlemişsin , arıcak bence , ben olsam arardım .Konunun kilidini açayım kitlersem takip edemiyorum ...
Abi tam mesaj atıyodum kilitlemişsin , arıcak bence , ben olsam arardım .
Aramalı .beni asla aramayacak...
Abi ben anne olduğum için önce çocuklarım gelir , canımdan kıymetlidir .Hannaz, hadi iyi kötü polisi oynayalım.
Önce can mı yoksa canan mı ?