• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumar problemim ve intihar düşüncelerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaslar kusura bakmayın ama bu arkadasa yorum yazmayı benım bırakalı cok oldu cok da sert yorumlarım oldu kendısıne cogunuzdan da begenmedım tepkılerı almıstım

acık soyleyeyım yazdıklarını ılk gunden berı takıp edıyordum ya mitomani ya da ınsanların duygularıyla oynayarak mevzuyu kendı tarafınca anlatan kumar bagımlısı kı bu kadar agır bagımlıların ılerıde kısılık bozuklugu oldugu da soylenıyor

o zaman da soylemıstım yıne soyluyorum boyle kıısılerın doktor gıbı ogretmenlık gıbı idealıst ve ınsan hayatıyla dırekt baglantılı yasam ustune dırekt etkılı mesleklerde bulundugu zaman dısıplın cezası gıbı ceza ve es zamanlı tedavı sonuca gore goreve donmesı gerektıgını dusunuyorum yanı

bu kadar basıretsız ve saglıksız kısıler bu tarz mesleklere aynı zamanda devam etmemelı kı su anlamda da buyuk tehlıke ben mesela kumar parası ıcın el altından gorevını suıstımal etmedıgını nerden bılıcem bu da ıncelenmelı

yıne lınc yıyecegımı bılıyorum ama olsun sıkıntı degıl cunku ''bence'' boyle

Kızlar bu arada benim arabamın da direksiyon hidrolik hortumu patladı bir yardımcı olsanız. Burada mahsur kaldık : (
bazı tamırcıler aradıgınızda gelıyorlar
yoksa cekıcı cagırırsınız artık
gecmıs olsun

Bayanın konularına çok tanik
Bayanın konularına çok tanik oldum aslında aileside kocasida sömürnuyor bayağı bayağı bağımlı çok üç noktada. Aileside yanında olmuş defalarca hemde. Kendide söylüyor ama her defasında yapamıyorum diyip çok daha büyük borçlarla geri dönüyor. Sonra da kısır döngü Allah yardimcisi olsun. Fakat kendide biliyor ki isterse olur o kolayi seçiyor üzücü bir durum
aynen de boyle durum , ustelık konu sahıbı kendısı anlattı dedıgınız gıbı,nıye bu kadar acıdı herkes aıleye ve kocaya dusman olmus onu da anlamadım tedavı olması gerekıyor ama bunu hastanın ıstemesı lazım o cabayı hasta da gostermelı katılıyorum kolay yolu secıyor

bazı tamırcıler aradıgınızda gelıyorlar
yoksa cekıcı cagırırsınız artık
gecmıs olsun

Yok beni yanlış anladınız, ablaya gönderme yaptım.

Aracını elden çıkaracak galiba tam anlamadım o bölümü bana ulaşmıyor ama arabanı alırım diyen ile hemen iletişime geçmeye kalktı.

Buyrun başka üyeliği ;

bu da bir başkası ....

konuda mantık hataları ,
kımse para vermıyor kartına el koyuyorlar parasını gasp edıyorlar ac kalıyor ama ne hıkmetse kumar oynayacak para var ?yanı konu nerdeyse aılesı dove sove konu sahıbını kumara tesvık edıyora donmus

ayrıca karta el koyma nedır yahu... eger aılesı parayı gasp edıyor olsa dovuyor olsalar ısleyısı bılen bır kadın gıder darp raporu alır uzaklastırma cıkartır bankaya kartım kayıp der evden cıkar bıttı gıttı ?

tum parayı kumara verdıgı ıcın aılesı para kontrolunu elıne aldı cunku tum parayı kumara yatırıyor ve tedavısını aksatıyor yıllllaaaaarrrrrddddıııırr tedavıde kendısı ama sureklı kumar oynuyor nasıl tedavıyse , konu sahıbı sıze mınnos gorunmek ve suc bastırmak ıcın aılem paramı gasp edıyor o yuzden kumar oynuyorum dıyor parasız kumar oynanmaz kızlar gercekten fazla ıyı nıyetlısınız

Geliri bu konuda aylık 14-15.000 iken diğer hesabı ile yaptığı şu paylaşımda 2.300 TL.

8 ayda maaşı 7 katına mı çıktı ?

para yardımında olacak var ise bana bir direksiyon hidrolik hotumu ...

Bu kişi doktorsa hastalığı icin neden psikoloğa gitmiyorda ailesinin dövmesine izin veriyor?
Kafamda deli sorular 🤪
ben doktor olduguna ınanmamıstım bu kadar muhakame yetenegı zayıf bırı doktor olamaz ya mumkun degıl demıstım
kendısı bana dıplomamı gondereyım ne doktorlar muhendısler oynuyor bızı gozunuzde buyutmeyın demıstı
yanı doktorları ulasılmaz ust kademede gordugumu sandı ve ıspatlayabılecegını soyledı ısrar da ettı ben aman ıstemez dedım

Yardım isteyen Keşan'da ki kadındı 8 dakika içinde kapısına polis yolladık, kadını aldılar oradan gerçi günler sonra amcaoğlu tarafından mağdur edilmediğini söyledi, şikayetini geri aldı ama hayatının dayağını yemiş ve sona gelmişti. yardım isteyen oydu bu değil ...

Geliri bu konuda aylık 14-15.000 iken diğer hesabı ile yaptığı şu paylaşımda 2.300 TL.

8 ayda maaşı 7 katına mı çıktı ?

para yardımında olacak var ise bana bir direksiyon hidrolik hotumu ...
Arabasının modelini merak ettim. 15bin maas alan acaba hangi arabaya biniyordur 🤔🙄

ben doktor olduguna ınanmamıstım bu kadar muhakame yetenegı zayıf bırı doktor olamaz ya mumkun degıl demıstım
kendısı bana dıplomamı gondereyım ne doktorlar muhendısler oynuyor bızı gozunuzde buyutmeyın demıstı
yanı doktorları ulasılmaz ust kademede gordugumu sandı ve ıspatlayabılecegını soyledı ısrar da ettı ben aman ıstemez dedım

Bak ne buldum sene 2017 başka bir üyeliği ;

Doktorun anatomi hakkında şu konuyu açıp sorular sorması?

Bak ne buldum sene 2017 başka bir üyeliği ;

Kanatları var ruhunda.. 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X