Merhaba çok kararsız ve çok yorgunum.Eşimle evleneli 1 sene oldu birbirimizi çok severek ailelerimiz tarafından da çok güzel bir şekilde evlendik.Evlendiğimin ilk haftası eşim bana yalan söyleyip 50.000 tl kredi çektirdi daha sonra bu paranın kumara gittiğini öğrendim boşanma noktasına geldik ama çok ağladı ve gözlerinden pişman olduğunu gördüğüm için şans vermek istedim kayınpederim de bize yardım etti ve bir kaç kere paralarını hep benim hesabıma yatırdılar daha sonra düzeldi diye tekrardan kendisine maaşını vermeye babası devam etti eşim babasıyla beraber iş yapıyor ama 6 ay boyunca her hafta unutamadığım için çok ağır konuştum sürekli kavga ettim hiçbir şekilde unutamadım daha sonra telefon şifresi benimle aynı şifre olduğu için telefonunu karıştırırken öğrendim ki yine kumar oynuyormuş aslında hiç bırakmamış aynı şekilde ağlayıp yine zırlamalar şimdi doktora gidiyor tedavi oluyor ilaç kullanıyor boşanmak istediğimde sürekli kendisini affettiriyor vicdanımdan vuruyor hasta olduğunu istese de bırakamadığını söylüyor ama defalarca evde parasız kaldık bir şeyleri ödedi ama hep geç hep uğraştıra uğraştıra ben günlerce evde ağlarken meğerse o oynamıyorum deyip beni 2.plana atıp hep gidip oynamış şimdi bütün kumar sitelerinin şifresini bana verdi telefon numarasını değiştirdi bana babasına yine söz verdi ama ben asla düzeleceğine inanmıyorum yine aynı şeyleri yaşıcam diye çok korkuyorum ve insan sevdiğini daha yeni evlenmişler bu kadar yıpratır mı diye bu düşünceleri kafamdan atamıyorum çocuğumuz yok kendisi de bende doğru zaman olmadığı için çocukta yapmadık sizce hazır çocuğumda yokken boşansam mı yoksa boşanmayıp yine sabır mı etsem lütfen bana yardımcı olun artık yalanlardan çok sıkıldım.
Hanımefendi bakın kumar ve uyusturucu bağımlılıkları bırakılan bi bağımlıl değildir
İcmediği gün sayısı / oynamadıgı gün sayısı vardır
Evi ocağı satarlar, karısının altınını hatta karısını satanlar var
Benim asıl merak ettiğim aileniz yok mu sizin? Biliyorlar mı?
Biliyorlarsa neden gelip sizi almıyorlar? Cünkü bi kız ailesinin önce kızını koruyup kollaması gerek
Kumar bağımlılığı aldatmak, kavga, itis kakıs gibi bi mesele değil
Hayat boyu düzelmeyecek bi hadise
Ve kumar yada uyusturıcu bagımlıları yakalandığında kenara sıkısmıs fare gibi hep ağlarlar ama cok ağlarlar
Gercekten ailesini esini cok seven, esi ile gercekten mutlu ve tamamlanmıs hisseden bi adamın bagımlılığı olmaz
Beni cook seviyor ama bağımlılığı var diye de bisey yok
Cok seven kisi kaybetme korkusu en cok olan kisidir ve o yola girmez
Hala o adamla aynu yatakta yatıyorsanız vallahi yazık size