- 24 Kasım 2024
- 10
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi sabursabur
Polise gidin, bu adama 5 kuruş dahi vermeyin artık. Para verirseniz, paranız tamamen tükenene kadar asla yakanızdan düşmez.İyi geceler
Yazıp içimi dökmek istedim durumu anlatayım ama lütfen keşke yapmasaydin demeyin çünkü şu an için yardıma ihtiyacım var
Kumar bağımlısı artık son nokta olan eşimden boşanma aşamasındayım
Ev benim miras parası ile alındı hiç bir katkısı yok kendi arabamda kendim aldım o evlilik süresince kumar oynadı kaç defa kredi çekildi kapatildi benim çocuğumun altınları vs o kadar çok paralar gitti ki maddi kaybım fazla
Artık boşanma kararını aldım. Davayı o açtı gene borcu var para karşılığı kabul etti dava açmayı
Pazartesiye yetişmesi gereken ödemesi var mis
Ama para zaten yok arabayı istiyor
Tamam bosanalim vereyim dedim ama hemen istiyor
Noterden protokol yaptık aklıma o geldi
Bu arada isteme şekli hiç normal olmuyor tehditler vs iş yerime gelme huzursuzluk çıkarma sürekli taciz arama gibi gibi
Cok değil dün seni oldursem daha fazla param olur ben zaten bittim vs diyor bu gibi tehditler
Şimdi ev benim üzerime o yüzden evi terk edemiyorum bunun dilinden anlayacak korkutacak vs kimsem yok bir annem var o da yanımda evden de gitmiyor ha birde olayları anlamlandırmaya çalışan oğlum var 6 yaş
Yani fevri hareket edemem
Polise gitmedim anlasmaliya çevirip bosanicaz diye zaten derdi para nakite çevirecek araba var
Çok güçlü bir karakter de değilim dir korkuyorum da bu süreçte haber de izleyemiyorum
Karşı tarafın ailesi o kadar bencil ki sadece kendilerini düşünüyorlar gelin bende kalın o orda kalsın kabul etmiyorlar aman bize uzak olsun diye
Son olarak şu kararı verdim anlaşmalı olarak ikna edip o zamna kadar dişimi sıkmaliyim
Boşanma sonra si gene bana gelirse polise giderim şu an polis e gitmek mevcut durumu zora sokacak
Zahmet olmazsa bir de dua isteyim okuyanlardan
Keşke etse, gebersin pislik herif. Siz hâlâ anlaşmalı olacağını sanın. Uzaklaştırma alın falan yazmaya gerek yok. Bazı konulara ne yazarsanız yazın, konuyu açan asla değişmez. Siz de onlardan birisiniz.Dün intihar edicem diyor gözünün önünde ilaç icicem bı an günahi bana mi gelir diye düşündüm sonra kendime geldim seni psikiyatriye götüreyim dedim çok hastasin şu an kabul etmedi tabbi
Sonra toparlandı seni geri alicam asla oynayacağım para biriktirip karşına cikicam vs yalan da olsa bu sözleri o kadar iyi geldi ki
Barışmak için değil de içinde azcik da olsa insanlık kalmış gibi
Bazen gerçek bir canavarla mi mücadele veriyormuş hissi veriyor
Beni aşırı korkutuyor
Miras yoluyla alınan evde eşinizin hakkı yok. Polise ve avukata gidin.Yorum için teşekkürler
Net anlaşılsın diye tekrar yazıyorum
250 bin verdim o davayı açıp evden gidecekti o şekilde onunla anlaştım
Geldim arabayı bana vereceksin diye tutturmaya başladı yetmedi para pazartesi ye lazım vs diyor
Tefeciye falan borcu varmış acil satilmali vs vs diyor
Çekişmeli olursa uzarsa sinirim dayanmaz sadece sinir değil eveden hak talep eder zaten evden gitmiyor borcu harcı ne bilmiyorum o yüzden anlaşmali olması olması hemen bitmesi benim için büyük artı gibi geldi
annem yanımda o uzdugum için daha çok üzülüyorum
İnanın arabada gözüm yok yaşadıklarım yeter
Ev benim miras parası ile alındı hiç bir katkısı yok kendi arabamda kendim aldım
Nasıl teknik olarak hakkı var? O arabayı verirseniz arkasından anlaşmalı boşanmak istiyorsan evi ver diyecek. Uğraşamam karakterim güçlü değil diye diye evi de mi vereceksiniz? 250 bin nakit vermişsiniz zaten. Adam dursa orada dururdu. Kim bilir kaç ev parası borcu var. Maddi durumunuz iyi gibi görünüyor, ben yerinizde olsam 3-5 günlük tatile giderdim. Belki o ara tefeciler ağzını burnunu kırar atar bir köşeye. Çocuğunuzu ve geleceğini düşünün. Güvenlik şirketinden özel koruma tutsanız çok daha az harcarsınız.teknik olarak onunda evi
Allah razı olsun size de öyle güç verdiniz resmenYeter ki düşsün yakamdan boşanalim diye arabayı verseniz, boşandıktan sonra 300bin vermezsen çocuğu elinden alırım velayet davası açarım, mahkemeye ahlaksızlık yapıyor derim diye tehdit etmeye başlar. Çünkü zamaninda hep siz ona para kaynağı olduğunuz için şimdi de arabayı istiyor. Dik durun. Ananızın babanızın ömürleri gecerken çocuğuma bi dayanak olur diye biriktirdikleri bu adamın kumarına gitmesin. Nerden baksanız o da bir baba çocuğuna ne biriktirdi ki yetmedi bir de sahip olabileceklerini istiyor. Ayırımı burdan yapın.
Gerekirse çekişmeli olsun, senin emeğini onun kumar borcu neden yesin? Hiç mi gurur kalmamış adamda ya. Allah sana dayanma gücü versin demiyorum kardeşim, Allah sana dayanma gücü dileyecek dert dahi göstermesin.
Evi alırken o kadar parayı elde çuvalda taşımadınız, banka aracılığıyla gönderdiniz değil mi? Yani kaydı kanıtı var. Aynı şekilde size kalan mirasın da belgesi kaydı var. Avukatınız niye kafanızı bulandırıyor? Ev parasının nereden geldiğini kanıtlamak bu kadar zor değil. Arabayı vermeyin çok pişman olursunuz. Çünkü araba satılınca dert birden bitmeyecek. Sadece pazartesi gününü atlatmak istiyor. Evi de sattırmak isteyecek. Gerekirse bir kaç gün ortalarda olmayın. Bulamasın sizi.Başkalarına da ders olsun diye ayrıntılı yazıyorum
Şöyle oldu babam ölünce ev satıldı o para ile şu an oturduğum evi aldık bu evet miras parası ama kanıtlamak gereken bir durum yani aile evlilik sürecinde size ev parası versede evlilikde edinilmiş olan mal olarak görünüyor
Bunu bana belirten avukat bunun içinde mahkemeye kanıt sunmam lazım dekontlar vs