Kumar bağımlısı bizim evliligimiz sona geldi

Resmen kendi yaşadığıma inanmıyorum ya sevmek ve yardım etmek dışında hiç bir yanlış yapmadım

Yahu kızım ne eziksin hala sevgi mevgi diyorsun ne sevgisi adma gelip seni de evini de çocuğunu da yakarım diyor hala neyin sevgisi? Milleti gece gece dellendirme rica ederim. Para falan verme, araba satıp ne yapıcaksın bir daha nasıl alıcaksın? Adam %100 kusurlu dava açarsın hakim 1 celsede boşar. Git aç davanı uzaklaştırma çıkart. Para mara da verme. Dik dur , dik durduğunug görürse basıp gider. 20lik kızlar bile senden akıllı sen nasıl 37 yaşındasın??

Sakin arabayi vermeyin polise gidin tehtitlerini ispatlamaya calisin avukata danisin malinizi annenizin uzerine yapin ne bileyim avukat yonlendirir araba versen evide alir pislik

Polise gidin lutfen. Seni oldurecegim kaybedecek bir şeyim yok diyen adamdan korkun.

Hiçbir şey vermeyin ayrıca böyle herşeyini kumara verecek kadar hayatı seven biri intihar etmez.

Keşke etse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…