Kumar bağımlısı bizim evliligimiz sona geldi

Sigorta konusunu biraz açar mısınız ?yaptırmadım ama bu fikiri bilmiyordum

Bakin simdi arabayi tehditle aliyor yarin evi isteyecek yarin cocugu isteyecek şimdiden aileniz icin uzaklastirma alip polise savciliga gidin. Tehditlerini santajlarini bildirin. Bir sure siz ise cocuk okula gitmesin. Yapmayin elinizde hicbirsey kalmaz sonunda sokaklara dusersiniz. Seni öldürsem daha cok param olurdu demek ne demek korkumc bir cumle litfen saglam bir avukatla gorusun. Birakin borcunu odemese zateb tefeciler bunu camasir gibi ipe asarlar. Birakin odeyemesin pislik herif

Butun planlariniz yanlis

Sigorta konusunu biraz açar mısınız ?yaptırmadım ama bu fikiri bilmiyordum
Yani sattıramazsa eve zarar verebilir. Ne bileyim yangın çıkartabilir, evi eşyaları yakabilir. Çünkü sıradan borcu harcı olan kendi halinde biri değil. Kumar alacaklısı olanlar esnaf gibi değil, gebertirler bir köşede. Tefeciler peşinde sıkıştırıyorlarmış. Kocanızı her şeye zarar verebilecek durumda algıladım ben.

Bu kadar para kaynağını asla bırakmaz bu adam,para vermeyi kesin önce.
Kesinlikle arabayı vermeyin,onu alır,evi ister.

Ev alınırken sigorta yapilmasi gerek nasil yaptirmadiniz?
Dogalgaz baglanmasi elektrik vs baglanmasi sigortayi soruyorlar ilk etapta bu durum onemli
Ben esinizin borcunun bittigine ve son kez sizden para koparmaya calistigina inandim nedense
Arabanizi neden satiyorsunuz yapmayin
Polise bildirin can guvenliginiz ya tehlikeye girerse cocugunuzda var hem

Kanitli olmasini istiyorsaniz esinizle mesajlasin ve bunu kanit olarak mahkemeye polise sunun
Yani tehit ettigi seyler mesajla olsun sozlu olmasın

insallah bır alacaklı çeker bi yerde vurur bu oksijen israfini. allahim kötü biri değilim ama böyle manyaklar yaşamasın ya...nedir bu kadınlarin çektiği bu pislikler yüzünden. geberse de herkes kurtulsa. ama o zaman da kör ölür badem gözlü olur... dua edin

Ben de yazdım.
sabursabur, yarın hemen bir sigorta acentesine gidin. Adamın kafa yerinde değil, ben batıyorsam seni de çekerim bile diyebilir. Online yapılıyor mu emin değilim. Bilen biri yazar şimdi.
Anlasmali bankalarda musteri temsicileri yapiyor
Ya da internetten güvenilir sigortaci bulursa tapu fotografi vs atar degerinin ucretini cikarip bilgi verir

Arabayi telefondan sigortalama yaptirdik
Evin sigortasini bankacilik ile ilerletiyoruz

Polise gidin arabayı vermeyin. Hicbirşey vermeyin..uzaklaştırma kararı aldırın çok acil. Kararı ihlal ederse hemen bildirin. Şikayeti de gidip adliyeye savcılığa yapın. Bir avukatla görüşün hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…