Kumar bağımlısı bizim evliligimiz sona geldi

Sigorta konusunu biraz açar mısınız ?yaptırmadım ama bu fikiri bilmiyordum

Bakin simdi arabayi tehditle aliyor yarin evi isteyecek yarin cocugu isteyecek şimdiden aileniz icin uzaklastirma alip polise savciliga gidin. Tehditlerini santajlarini bildirin. Bir sure siz ise cocuk okula gitmesin. Yapmayin elinizde hicbirsey kalmaz sonunda sokaklara dusersiniz. Seni öldürsem daha cok param olurdu demek ne demek korkumc bir cumle litfen saglam bir avukatla gorusun. Birakin borcunu odemese zateb tefeciler bunu camasir gibi ipe asarlar. Birakin odeyemesin pislik herif

Butun planlariniz yanlis

Sigorta konusunu biraz açar mısınız ?yaptırmadım ama bu fikiri bilmiyordum
Yani sattıramazsa eve zarar verebilir. Ne bileyim yangın çıkartabilir, evi eşyaları yakabilir. Çünkü sıradan borcu harcı olan kendi halinde biri değil. Kumar alacaklısı olanlar esnaf gibi değil, gebertirler bir köşede. Tefeciler peşinde sıkıştırıyorlarmış. Kocanızı her şeye zarar verebilecek durumda algıladım ben.

Bu kadar para kaynağını asla bırakmaz bu adam,para vermeyi kesin önce.
Kesinlikle arabayı vermeyin,onu alır,evi ister.

Ev alınırken sigorta yapilmasi gerek nasil yaptirmadiniz?
Dogalgaz baglanmasi elektrik vs baglanmasi sigortayi soruyorlar ilk etapta bu durum onemli
Ben esinizin borcunun bittigine ve son kez sizden para koparmaya calistigina inandim nedense
Arabanizi neden satiyorsunuz yapmayin
Polise bildirin can guvenliginiz ya tehlikeye girerse cocugunuzda var hem

Kanitli olmasini istiyorsaniz esinizle mesajlasin ve bunu kanit olarak mahkemeye polise sunun
Yani tehit ettigi seyler mesajla olsun sozlu olmasın

Ev alınırken sigorta yapilmasi gerek nasil yaptirmadiniz?
Ben de yazdım.
sabursabur, yarın hemen bir sigorta acentesine gidin. Adamın kafa yerinde değil, ben batıyorsam seni de çekerim bile diyebilir. Online yapılıyor mu emin değilim. Bilen biri yazar şimdi.

Ben de yazdım.
sabursabur, yarın hemen bir sigorta acentesine gidin. Adamın kafa yerinde değil, ben batıyorsam seni de çekerim bile diyebilir. Online yapılıyor mu emin değilim. Bilen biri yazar şimdi.
Anlasmali bankalarda musteri temsicileri yapiyor
Ya da internetten güvenilir sigortaci bulursa tapu fotografi vs atar degerinin ucretini cikarip bilgi verir

Arabayi telefondan sigortalama yaptirdik
Evin sigortasini bankacilik ile ilerletiyoruz

Polise gidin arabayı vermeyin. Hicbirşey vermeyin..uzaklaştırma kararı aldırın çok acil. Kararı ihlal ederse hemen bildirin. Şikayeti de gidip adliyeye savcılığa yapın. Bir avukatla görüşün hemen

Darp olmasına gerek yok. Boşanma aşamasındayız, beni tehdit ediyor diyerek uzaklaştırma kararı çıkarttırabilirsiniz

250 vermişsiniz yetmemiş,şimdi sizin olan arabayı istiyor sizce duracak mı ??? Hayır siz alttan aldıkça anlaşma yoluna gittikçe daha fazla isteyecek,eve göz koyacak çünkü parası oldukça oynayacak bittikçe size gelecek Boşaninca kurtulurum sanmayın,korkunuzu biliyor tehditle gemisini yürütecek,Daha keskin önlemler almak lazım.Tehdit olayını kanıtlamak, savcılığa gitmek.Evi satmak başka bir yere taşınmak gibi ..... ALLAH yardımcınız olsun

Resmen kendi yaşadığıma inanmıyorum ya sevmek ve yardım etmek dışında hiç bir yanlış yapmadım
Daha fazla para , mal , mülk verme , polisle işbirliği içinde ol , en ufak yanlışında kadese baş polisleri başına topla , ister çekişmeli ister anlaşmalı bu pislikten bosanin ve daha fazla para vermeyin, suanda bulunduğunuz evi satıp kiraya geçseniz olmaz mı, maksat benim evim diye kapıya dayanmasın, parayı da annenizin hesabına çeşitli yatırım araçları ile değerlendirip o şekilde koruyun derim, boşandıktan sonra yeni bir ev alabilirsiniz , anneniz güvenilir ise bu şekilde yapın derim , yoksa o evden kolay kolay gitmez ...

Ev alacak kadar para hesaplarınızda var mıydı? Yoktu. Tapu kayıtları gelir, banka hesap dökümleri gelir, tanık olur anneniz, bitti gitti işte. Alamaz evi falan sizden. Arabayı verirseniz boşanma kesinleşmeden, vazgeçerse ne olacak? Bunu riske almanızı tavsiye etmem.

Resmen kendi yaşadığıma inanmıyorum ya sevmek ve yardım etmek dışında hiç bir yanlış yapmadım
Yalnız değilsin çok kadınız böyle kumarbaz mağduru. Ama artık gerçekleri görme zamanı. Kumarbaz asla yetinmez elini verirsin kolunu ister yüz verirsin astarını ister. Kendimi satayım ödeyelim borcu desen ona bile okey olur. Kumar insanda namus şeref onur haysiyet bırakmaz. O sebeple evine arabana sahip çık derim.

Başkalarına ders olsun derken sağır sultan biliyor bunu siz nasıl böyle bir hata yaptınız?

Ölürdü kurtulurdun ne güzel böyle soyup soğana çeviriyor adam seni. Biraz dik dur çocuğun var yahhhu annesins en çocuğunun rızkını korumak için dik dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…