- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Keskede gece gece uykumu kacirdi sanirim ama benim gibi bi dolu turk kadini olduguna yinede inanıyorumUykunuzu almış bir zamanda yazsaydınız keşke
Yettim gari
Eltim yok cunku kocam yoko yuzden elti sorunsalini bilemicem ama benzer bir egzantirik yengede bizde var traji komik ani anina uymaz ama secme sansimiz yok akrabalari olanla yetinmek Orunda kaliyoruz hayir kovsan gitmezler hayatindan yapocak bisey yok
Iki senelik evliyim neredeyse, eltim nasıl biri bilmiyorum. Toplasan belki 3-4 defa görüşmüsüzdür aile içinde muhabbetim pek yok. Evi bana 15 dk mesafede ona ragmen gidip gelmem. Diyecegim o ki kendisiyle sorun yaşamadım. Mesafe önemli. Görümcelerlede çok muhattap degilim onlarlada pek sorun yasamadim.
Sadece kaynanayla sorun yasadim cunku onunla ister istemez biraraya daha fazla geldik muhabbetimiz oldu.
Mesafe mesafe mesafe fazla muhabbet, can ciger olmak iyi degil bastan iyiymis gibi gorunsede sonradan birseyler cikar.
Bak bdv de gordugim kobular beni korkutmaya basladi kv gorumce elti sorunsallari.
En iyisi cocuk esirgemede buyumus copsuz uzum bulmak kv yok elti yok dolayisiyla sorun yok
Ya arada mesafe olamayacak kadar yakindik
Aslinda cokta samimiydik ama nedense bazi seylerin gorundugu gibi olmadigini zamanla anliyor insan
Bazı seylerde annemim zamanla kendinden ustun pozisyona gelmesi (cunku onun icin bu tarz seyler cok onemlidir cocuklarinin kariyerleri yada damatlarinin meslekleri vs) bunlarda annemin kendi onune gectigini dusunfugu an onda hersey degisti
Ilk bu sıkintıları yasamaya basladigimizda bi arkadasim kiskanmaktan kaynakli sorunlar cikardigini soylemisti ama kabul etmemistim etmek istememistim ama ailede yasanan her degisiklikte yenge hanimin sudan sebepten tartisma konusu cikarmasi arkadasima hak vermeme neden oluyor
Çöpsuz üzüm baska bi memlekete gitti artik su bi hafta icinde gelirse yakalayacam birakmayacamEmen git copsuz uzumle samimi ol bundan iyisi sam da kayisi
Aynı evin icinde yaşamiyorlarsa mesafe koyulabilecek en kolay kisi eltidir bence. Tabi bunu baştan yapmak gerekiyor. Yoksa samimilik, fazla muhabbet sizinde dediginiz gibi zamanla yerini kiskancliga veya farkli tartismalara birakiyor. Ben eltimle o kadar buz gibiyim kalkip laubali bisey soylemeye cesaret edemez. Zaten 2 senede 3-4 kere gormusum, herkes kendi hayatinda.. :)) Butun sorunlarin ana kaynagi esinin ailesine girip birden herkesle muhabbet, samimiyet, icli disli olmak bana göre.
Gerci ben kaynanayla hicbirzanan samimi olmadim ama yinede elti ve gorumce kadar az gorusmuyorduk bu yuzden baya problemler peydah oldu artik yuzunu hic goresim yok.
Bende bisürü elti var uzağım zaten ve görüşmem pek cok cok nadir . Aman ne gerek var ablam degıl bısey degıl . Bellı olmaz herşey yaparlar ben kötülük yapmam kendımı bılıyorum ama onları tanımıyorum . Hıc ugrasamam . Görüşmüyorum annesıylefe nadiren görüşürüm zaten kendısıde pek aramaz . Uzaklık ıyı .
Genelde akrabasi uzak olana yada az olana çopsuz uzum gozuyle bakiyoruzda ben niyeyse asiret gibi aile istiyorumbide sıki fikı olursa dunyalar benim olacak acaba Allahtan belami mi istiyorum farkinda olmadan
Kafayi mi yedin kuzum.insallah hic eltin olmaz.bak sana bundan daha guzel bi dua edememBendede elti yok ama eltisi olan gelin kadar cekiyorum valla yenge hanimdan hatta bi kacgundur ruyalarima bile girmeye basladi
Jep bi suru eltim olsun isterdim korkarim bu kadin beni fikrimden caydiracak
Bende hep aynisini derdim.kalabalik bi aile olsun diye.keske dilimi isirsaymisim.lanet olsun o lafi dedigim gune.Valla mi diyosu kiz ben bi suru akrabam olsun istiyorum
Bak gecenlerde aynen dedigin gibi biriyle tanistim cokta ilgiliydi ama ben bi suru akrabasi olan bi koca istiyirum diye ışik falan yakmadim
Copsüz uzumu kayipmi ettim diyosun simdi
Bileydim herifle ilgilenirdim ya cokta sempatikti be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?