- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
2 tane eltim var ikisi de çok iyi aramızda en ufak bi problem olmadı çok şükür.biraz da yaşları büyük olduğu için iyiyiz sanırım.yalnız eşimin amcasının gelini var ki düşman başına.eşim amcalarıyla yakın olduğu sevdiği için elti sayıyorum birde yaşlarımız aynı ve 1 ay arayla evlenmiştik.samimi de olmadım hiç aslında numarası dahi yoktur,meraba nasılsın geçmiş olsun hayırlı olsun aramızda hep böyle bi konuşma vardır sadece ama sürekli ortalığı bulandırıyo.hiç bi akrabanın benimle iyi olmasını istemez hatta bi iki tanesinden hesap sormuş.düğün günümde altınları benimkiyle aynı olması için çabalamıştı.beğendiğimiz koltuk takımını evine sığmadığı halde tutturup almıştı.bunların hiç birine takılmamışttım son yaptığına kadar.herkese benim hamile olduğumu söylemiş en son.kendisi yeni doğum yaptı benim çocuğumun olmadığını mı vurgulamak istedi ne yapmaya çalışıyo anlamadım.çok canı sıkılıyo belli ki.herkes gördüğü yerde hala hayırlı olsun diyo hamileyim diye.bu arada daha 7 aylık evliyim çocuk düşünmüyoruz bi süre daha.ve dediğim gibi kendisiyle kalabalık bi ortamda denk geldiğimizde selamlaşıyoruz sadece kesinlikle en ufak bi konuşma olmadı hamilelik konusunda