Şimdi siz konuya bakinca eltiden muzdarip biri diye düşüneceksiniz ama değil dert mi diye soracak olursaniz olmaz olur mu efendim vatan millet meselesi olmus durumda ülkedeki elti sorunlari
Basliktaki gibi hani derler ya kuma gemisi yururmuste elti gemisi yurumezmis ve bunun gibi eltilerle suslenmis bi dolu ata sozu mevcut
Cocukken anlamazdim hatta sacma gelirdi hoş hala sacma geliyor ama sahi anlayamiyorum ve merak ediyorum eltiler arasindaki bu cekisme olayi nedir
Konu benim degil ama annemin eltisiyle yasanan sıkintıların bizlere yansiyan boyutu
Aslinda derin detayli anlatmak isterdim ama kimligin insanlara ifşa olma durumu sozkonusu
o yuzden
bi durum olmasin diye yüzeysel anlatayim
Birde konuyu acma nedenim acaba bu egzantrik yenge (yani elti durumlari sadece bizde mi mevcut ) yoksa sizlerdede benzer ornekleri varmi
annemin bir eltisi vardı hiç bir zaman iyi olmadılar bence sebebi birinin maddi ve manevi olarak diğerinden üstün olması düşük olan elti daima kıskanıyor ve problem çıkartıyor.bide anlam veremediğim kv kp gözüne girme çabası var sanırım ben hala anlamış değilim benimde eltimde var böyle şeyler hiç umrumda değil ama eltimin bunun için özel bir çabaya girdiğini farkediyorum eşim dedi biz evlendiğimizden beri annemi babamı sevmeyen yengem bir anda ballım güllüm oldu dedi
Ahada giriyorum konuya yıllar once annemle yengem arasinda yasanan bir sıkintıdan sonra (inanin anlatacak olsam sudan sebepten mevzular ) yenge hanimin anneme cephe almasiyla kuzenlerimizle aramiza girme olayi basladi
Aslinda biz cocuklarin yasananlarla hic bi alakasi yokken yengem kuzenlerimin bizlerle gorusmesine mani olmasi bebim icin en buyuk sıkinti
Ve dort yildir en ufak bi puruzden olay cikaracak boyuta getirdigi bi dolu sey var
Tek tek anlatmaya kalksam bitmeyecek seyler
Uykusuzluktanmidir nedendir bilemedim aklim calismiyor suan
Ama sizden ricam varsa sizlerdede problemli eltiler örneklerle bir paylassanizda bizlerde durumun sadece bize mahsus olmadigini anlasak
Not:yengemin egzantrik hallerini ve bize yasattiklarini yorumlarda yazarim ama sahiden begnim durmus gibi
Sizleri piste alalim bende arkadan geliyorum