- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
-
- Konu Sahibi mavilimYesilim
Isınma sonrası ilk gün ilk video
Merhaba canım. Ben özellikle popodan şikayetçiyim. Kilom yok popo eridi gitti. Dümdüz değil ama gevşek yumuşak. Sporla toparlamak mümkün mü ? Tek isteğim sertleşsin. Yaşım genç değil 50 üstü. Spor salonuna yazılacağım. Saçma sapan zararlı dolgu tıktırmak istemiyorum. Sporla halledilir mi fikrini almak istedim.Chole kum saati programı başlıyorum.
Ben 3 gündür bir programa basladim. Kum saati uygulaması daha uygun bence pazartesi başlıycam...
Before /after yani öncesi ve sonrası paylaşım yapanlar
Ayrıca ayarlardan türkce alt yaziyi secerseniz anlasilir sekilde cevrilmis.
Isterseniz başlangıç olarak bu gün tek video seçip yapın bir gun ara verin pazartesi baslayin.
1 mayıs başlangıç
Chloe Ting Free Workout Programs
Stay consistent in your fitness journey with collections of cardio or resistance workout programs to help you lose weight or gain strength and muscle from home.chloeting.com
Armut tipi vücut kum saati olur mu ?Chole kum saati programı başlıyorum.
Ben 3 gündür bir programa basladim. Kum saati uygulaması daha uygun bence pazartesi başlıycam...
Before /after yani öncesi ve sonrası paylaşım yapanlar
Ayrıca ayarlardan türkce alt yaziyi secerseniz anlasilir sekilde cevrilmis.
Isterseniz başlangıç olarak bu gün tek video seçip yapın bir gun ara verin pazartesi baslayin.
1 mayıs başlangıç
Chloe Ting Free Workout Programs
Stay consistent in your fitness journey with collections of cardio or resistance workout programs to help you lose weight or gain strength and muscle from home.chloeting.com