- Konu Sahibi uzgunbiri34
O su anda kendini esini bakire olmadigi halde kabul eden yuce erkek olarak kabul ediyor. Ilerde surekli karsiniza cikacak. 30 yasinda adamin sevgilim bakire degil diye depresyona girmesi cok rastlanan bir durum degil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızılcık Şerbeti'nde ilk sezon Doğa. Geyik bir yana üstteki yorumumda yazdığım da buydu. Bugün içki elbise belki yarın arkadaş çevrenize sınır gelecek. Belki Instagram'da erkekleri sil diyecek. Kendi ailenizle rakı balık yapıyorsanız onun ailesiyle de iftar yapacaksınız. Bu kadar farklı bir kültüre empoze olmak ve üzerine tatsız şeyleri zaman zaman duymaya devam etmek istiyor musunuz?İçki içmiyorum bir süredir. Dolabımdaki birçok kıyafetimi verdim. Çünkü dışarıda mini etekle olunca ben, daha az etkileniyormuş artık benden. Başka insanlar da görüyor diye… böyle böyle şeyler
Hayır seni sevmiyor. Senden başka onu kabul edecek, sevecek bir kadın bulması çok zor. Çünkü normal, aklı başında kadınlar bu tiplere sümüğünü atmıyor. Bulsa bulsa cahil, evinden köyünden çıkmamış bir kızı anası vasıtasıyla bulur evlenir. O yüzden elindekini kaybetmek istemiyor. Ama seni o cahil, evinden köyünden çıkmamış kadına benzetmeden de durmayacak.Doğru, kelimesi kelimesine.
Ama beni o kadar çok seviyor ki bensiz yaşayamayacak. Şuan dediği o. Yanıma geliyor, beni bırakmayacakmış..
Neden?İçki içmiyorum bir süredir. Dolabımdaki birçok kıyafetimi verdim. Çünkü dışarıda mini etekle olunca ben, daha az etkileniyormuş artık benden. Başka insanlar da görüyor diye… böyle böyle şeyler
Bizim aşkımız çok farklı, başka biri olsa umursamazdım diyip duruyor ancak zaten başka biri benden önce olmamış..Hayır seni sevmiyor. Senden başka onu kabul edecek, sevecek bir kadın bulması çok zor. Çünkü normal, aklı başında kadınlar bu tiplere sümüğünü atmıyor. Bulsa bulsa cahil, evinden köyünden çıkmamış bir kızı anası vasıtasıyla bulur evlenir. O yüzden elindekini kaybetmek istemiyor. Ama seni o cahil, evinden köyünden çıkmamış kadına benzetmeden de durmayacak.
Üstte biri çok güzel açıklamıştı. Hayallerini yıktım gibi davrandı bana, hatta direk bunu çok kez söyledi. Sebebi de önceden ilişkilerim olması. Onu mutlu etmek istedim galiba içten içe. Zaten aileden de gelen böyle bir kendini kabul ettirmeye çalışma davranışım var kendimi biliyorum. Kesinlikle sağlıklı değil biliyorum, ama başka türlüsünü başaramadım ben. Destek almam gerekiyor muhtemelenNeden?
Bu kaçıncı neden diye soruşum bu konuda bilmiyorum. Cevap vermiyorsunuz, muhtemelen cevabı siz de bilmiyorsunuz. Seviyorum bir cevap değil. İnsan kendi benliğinden vazgeçecek kadar kimseyi sevmez. Hastalıklı bir davranış biçimi bu.
Bizim aşkımız çok farklı, başka biri olsa umursamazdım diyip duruyor ancak zaten başka biri benden önce olmamış..
İsteyerek veya istemeden (gerçekten istemeden de olabilir) inanılmaz derecede manipüle ediyor beni. Birazdan konuşacağız yüz yüze. İçimdeki korkuyu tarif edemem. Zarar verme anlamında vesaire bir korku asla değil, o duygusal durumlar işte, ikna etme çabaları, inanılmaz korkuyorum, böyle hissetmemeli insan
Biliyoruz merak etmeyin. İlk değilsiniz burada.İnanın bittim artık, arka planını daha bi bilseniz…
Lafinin arkasinda duramayan karaktersiz bir adam demek ki. Ayrilmayi br tarafi yemiyorsa agzini hic acmasin , gercekten boyle bir adama mi layik goruyorsunuz kendinizi?Ne deseniz haklısınız. Dışarıdan görsem aynı yorumu yapardım. Fakat 1 ay önce, 2 gün önce, ve aslında bu postu attıktan yarım saat sonra ayrılmaya çalıştım kendisinden. Şu an evime geliyor yolda, yalvarıyor bana. Çok zor bi durumdayım, yalnızım ve son derece üzgünüm. Cesaretimi toplayıp olmuyor dedim şimdi yüz yüze görüşeceğiz yine. Peki ben ne yapacağım? İnanın bittim artık, arka planını daha bi bilseniz…
Eminim benzer durumlarda olan çok kişi vardır, bu şekilde çok ama çok zor oluyor her şey
Hiç öyle uzun uzun tespit kasmayacağım bu mesajın hakkı : çüşşş, ohaa....Bu konuyu inceledim biraz, gördüğüm birkaç şey beni çok etkiledi.
Sözlüm de bana bir defa jinekoloğa gitmekten korktum diye “sen bacaklarını açmaya alışıksın neden korktun” demişti. Sonrasında bunun için çok defa özür dilese ve kötü bir niyeti olmadığını söylese de..
Bir de o konudaki hanımın eşi de rahmin hafızası var çocuk eski sevgiline benziyor gibi bişey demiş sanırım. Aynı bu konu evlilik teklifinin ertesi günü sözlümün dilindeydi. Tıpatıp aynısı. Bunun bilimsel olmadığını söylediğimde de kendisinde çok büyük travma olduğunu ve anca dua ederek bunu aşabildiğini falan söyledi bana… bilemiyorum. Bunlar için çok kez konuştuk özür diledi ama aşamıyorum.
Seni manipüle ediyor.takıntılı biri ve sen sevgi sanıyorsun ayağına falan gelince.bir karar verdin arkasında dur.kapıyı açarsan seni ikna eder ne yapacağını şaşırırsın.bence gelme kapıyı açmayacağım ben kararımı verdim yaz ve engelle.başka şekilde ayrılamayacaksın belli.Ne deseniz haklısınız. Dışarıdan görsem aynı yorumu yapardım. Fakat 1 ay önce, 2 gün önce, ve aslında bu postu attıktan yarım saat sonra ayrılmaya çalıştım kendisinden. Şu an evime geliyor yolda, yalvarıyor bana. Çok zor bi durumdayım, yalnızım ve son derece üzgünüm. Cesaretimi toplayıp olmuyor dedim şimdi yüz yüze görüşeceğiz yine. Peki ben ne yapacağım? İnanın bittim artık, arka planını daha bi bilseniz…
Eminim benzer durumlarda olan çok kişi vardır, bu şekilde çok ama çok zor oluyor her şey
Bu birlikteliğin uzun bir sürecinde geçmişimden dolayı (daha önce 3 ilişkim oldu ve bakire değilim) büyük problem yaşadık. Bu durum kendisini depresyona sürükledi bir dönem
ömür boyu ezecek birini arıyorbir an önce evlenmek istediği için çok çabalıyor
Yolda geliyor yazmış onunla uğraşıyordur şimdi.Neden?
Bu kaçıncı neden diye soruşum bu konuda bilmiyorum. Cevap vermiyorsunuz, muhtemelen cevabı siz de bilmiyorsunuz. Seviyorum bir cevap değil. İnsan kendi benliğinden vazgeçecek kadar kimseyi sevmez. Hastalıklı bir davranış biçimi bu.
Bu işin olmayacağı o kadar belli ki... Eski yaşantınız başınıza kakilacak, aileyle görüşmeye mecbur bırakılacak, kısıtlama had safhada olacak yine bir bile bile lades konusuMerhaba,
Çok uzun yazmak istemiyorum, anlatacak çok fazla şey var. Dışarıdan bir göz gerek bana çünkü çok yoruldum, psikolojik olarak da çökmüş hissediyorum.
28 yaşındayım, sözlümle 1 yıldan uzun süredir bir birlikteliğimiz var. Bu birlikteliğin uzun bir sürecinde geçmişimden dolayı (daha önce 3 ilişkim oldu ve bakire değilim) büyük problem yaşadık. Bu durum kendisini depresyona sürükledi bir dönem, kendisinin ilk ilişkisiyim. Ben de inanılmaz derecede yıprandım. Şu an aşmış gibi olsak da bu durum hala ara ara gündeme geliyor.
Bunun dışında giyim tarzı, çok ufak bir dövmem olması, içki gibi konularda da sorunlar yaşadık. Hepsini aştık bir şekilde, bana karşı çok kırıcı olduğunu, tecrübesiz davrandığını söyledi.
Tek taraflı değildir tabii. Benim de ona yanlışlarım olmuştur. Özellikle son zamanlarda bu yaşanan olayların üstümde yarattığı yükü kendisine çok yansıttım. Çok üzgün olduğu ve bir an önce evlenmek istediği için çok çabalıyor ve beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.
Neyse, bunun dışında ailelerimiz de çok farklı yapıda, eğitim düzeyleri farklı, kültürel olarak farklılar. Kimsenin birbirine bir kötü sözü saygısızlığı olmadı tabiki, şükür diyorum. Fakat ben ailemden uzak yaşıyorum ve müstakbel eşim ailesine yakın yaşamak istiyor, haftada en az 1-2 tüm aile görüşürler. Ben aile içinde bariz farklı kalıyorum ve bu durum zor. Benim ailem de bundan dolayı pek istemiyor bu durumları.
Tüm bunlar göz önüne alındığında, birbirimizi çok seviyoruz, fakat evlilikle ilgili korkularımı aşamıyorum. Bahsettiğim sorunların yaşanmış olması, şuan karşılıklı çaba gösteriyor olsak da aklımdan çıkmıyor.
Birkaç kez ayrılma noktasına geldik, fakat sözlümle konuştuğumda yine ikna oluyorum aramızdaki sevgi dolayısıyla. Yine de sevgi her şeyi çözer mi? Aşamıyor gibiyim bahsettiğim problemleri…
Lütfen bana akıl verin, teşekkür ederim.