Kültür Farklılıkları ve Evlilik Yolu

Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır diyorlardı da adamda her ikisi de baki kalmış. Büyük başarı.

Sen başını yakacaksın kafaya koymuşsun biz ne desek faydası olmayacak bence.

Konu sahibi ona böyle söyle ki peşini bıraksın. Aklımda uzun zamandır bir dövme vardı sen bana karıştıkça bende hırs oldu galiba, farklı kıyafetler de aldım başka bir dövme daha yaptırmak istiyorum de. Bıraksın peşini diğer türlü ısrarcı olacak.

O kadar üzücü ki bu noktaya gelmesi. Resmen kendimle savaşıyorum. Doğru olanı yaptığımı düşünüyorum, daha rahat hissedeceğim zamanla umarım.

Hala daha bu adam için çok ÇOK çok üzülmeniz garip değil mi? En iyi üniversitelerden mezun diyorsunuz ama adam daha ne dediğini, dediklerinin nereye varacağını "düşünemiyor".

Çok zor olmaz bu iş
Mutsuz olursunuz maalesef sevgi karın doyurmuyor

Ve siz bu çirkin iğrenç söze rağmen onunla nişanlı kalmaya devam mı ettiniz kusura bakmayın ama yazıklar olsun diyeceğim
O sizi sevmiyor hazır bulmuş mis gibi köle elinden kaçırmak istemiyor
İnanamıyorum böyle iğrenç bir şeye nasıl sessiz kalırsınız

O kadar üzücü ki bu noktaya gelmesi. Resmen kendimle savaşıyorum. Doğru olanı yaptığımı düşünüyorum, daha rahat hissedeceğim zamanla umarım.
Lütfen yeniden kendin olmayı hatırla.
Kendin gibi hissetmediğine eminim.
Ve kendin olurken suçluluk hissetme. İstediğini giy, istediğini iç, istediğin gibi otur, kalk, gez.
Umarım kendini bu durumdan kurtaracak güce sahipsindir. Yoksa zaten o seni sömürüp sonra posanı kenara atacak.
Keşke bunları yaşayarak öğrenmeseydim

Eski muhabbetler için depresyona giren adam evlenince bunları sürekli ısıtıp önüne getirecek. Dövmeli, içki içen (böyle yazınca da kötü bir şeymiş gibi oldu), kendi giyim tarzı olan birisini seçmeseymiş niye zorluyorsunuz ikiniz de?

Ailesiyle sık görüşmek istemediğini söyleyen adam görüşmez zaten, ailesine yakın oturmak da istemez. Aileci adamdan olmaz, bu ekstra sıkıntılı. Üzülürsünüz, siz bilirsiniz tabii...

Adam hamur gibi yoguracağı,canı isteyince eve kapatacağı ,yatakta iyi olmadığında suclayacagi canı sıkıldığında ezeceği ,anasına kul köle olacak geçmiş hataları ısıtıp ısıtıp önüne koyup ego tatmin edeceği oyuncaktan oluyor fegan feryat etmesi normal.Jinekolog olayında içinin pisliğini görmüşsünüz,kendinizi kandırmayı bırakın.....

Sözlüm de bana bir defa jinekoloğa gitmekten korktum diye “sen bacaklarını açmaya alışıksın neden korktun” demişti.

Böyle birisi ile bırak evlenmek istemeyi o gün terk etmeliydin. Biraz kendinize saygınız olsun ama lütfen...

Okudukça dehşete düşüyorum bu nedir nasıl insanlarla berabersiniz?

sevgi her sorunu çözmez. haftada 1/2 kez eş ailesi ile görüşmek çekilmez. ben mesela kendi aileme yakinim ama onlarla bile haftada 2 kez görüşmek mümkün değil bu tempolu hayatta çekilmez. aşırı yorucu bir durum bu hele de çalışacaksaniz akşamları evde ayaklarınızı uzatıp yatmak dururken haftada 2 gun koca ailesine gidilecek. bence bu çok büyük bir problem. diğer bekaret vs olayına girmiyorum bile

Hic sansijiz yok alti ay surnez iliskiniz o dediginiz büyuk ask boom diye patlayiverir.

En önemlisi bekaret konusu evkilihiniz boyunca basa kakilir. Ilerki zamanlrda ailelere hile duyurulur, bunu kac kisi yasadi burda.

30luk adamin ailesinden kopamamasina girmiyorum bile.
Demem oki senin fragmanda filmin bastan sona ne ildugu belli

Nevsin Mengü ile Diyanet işleri başkanının evlenmesi ne kadar mantıklı ise sizin evlenmenizde o kadar mantıklı.Oldu ki zoru başardınız evlendiniz, anlaşmalı evlilik yapmak için 1 yılın dolmasını beklersiniz.Canim Nevsin Mengü.Cok seviyorum

Olmayacağı oldurmaya çalışmayın. Sözlünüzün tavırları bana bir seri katili anımsattı isim vermeyeyim, ürperdim. Normal biri değil.

Ailemin yanına şehir dışına gideceğim 2 gün sonra, bu iyi gelecek. Yalnız hala saatler olmasına rağmen yazmayı aramayı bırakmadı. Yarın da geleceğini söylüyor. Normal davranmıyor pek, fazla takmış bir halde. Çok yalvardı. Zorlanıyorum sakin kalmakta, gerçekten zormuş. Burası çok yardımcı oldu sağolun, doğru olanı yaptığımı biliyorum ama güç almam gerekiyor çünkü yalnızım ve asla bırakmıyor sakinleşmiyor şuan için.. umarım yarın daha iyi bir gün olur ve bir noktada kabullenir

Tavırları klişe...
Tam böyle bir ilişki ile evlenmiştim. En büyük aşkı biz yaşıyor gibiydik ama beni haftada 1-2 kere tamamen -iyi niyetiyle- itin g.tüne sokar çıkarırdı. Yapar eder özür diler af dilerdi. Bizim aşkımızın kimseninkine benzemedigini söylerdi.
Yapar, eder sonra ayaklarıma kapanıp ağlayarak beni çok sevdiğini anlatırdı

Ben de bu numaraları yedim tabi bı kaç kere, neyse ki 6 ayda boşadım. Oldukça pahalı bir tecrübeye sahip olmuş oldum

Sevgi her şeyi çözmez maalesef kültür farklılıkları, yaşam biçimleri farklı olanlar evlenmemeli maalesef sonu boşanma ile bitiyor birçoğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…