- 19 Aralık 2024
- 35
- 104
- 8
- 29
- Konu Sahibi uzgunbiri34
İnsanların karakterlerini anlamak için biraz dışardan bakmak lazım, size değil çevreye nasıllar? Dedikoducu insanlar mı, kompleksliler mi? Cahiller mi, birbirleriyle ilişkileri çok mu iç içe yoksa sınır, saygı var mı vs? Yani farklı düşünse de iki iyi aile uyum sağlayabilir, ama bir taraf gösteriş budalası, kibirli diğer taraf asilse, görgülüyse olmaz misal. Yani kalıplardan ziyade biraz buralarda incelemeniz lazım. Sağlam karakterlerle buralar halledilir, ama toplumun çoğunluğuyla çözülmez özetle.Evet güvenemiyorum. Çünkü kendisiyle yaşadığımız sorunları aşamıyorum, geçmişime zamanında takılmış olması, kıyafetim gibi konularda benden çok farklı düşünmesi, dövmemi “yakıştıramaması”, bu gibi şeyler. Yoksa ailesi belki beni bazen garip bulsa da en ufak bişey demediler, saygılı iyi insanlar sağ olsunlar. Ancak ben de onlara uyumlu olmak kendimi sevdirmek için çokça çaba sarf ettim, belki bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
Biz oraları hallettik dediğiniz şeyler de halloldu mu yoksa sadece artık konuşmuyor musunuz o meseleleri orayı da ayırt etmek gerek. Yani saygı mı duyuyor size yoksa napalım sevdik bi kere modunda mı? Yarın ailesine sık sık gitmek, her olayın içinde olmak istemezseniz oralarda size saygı duyabilecek mi? Denge bulabilecek biri mi?