Yok turuncu olmasinda acilabilir acik kullu sari istiyorum zaten canim dahada acik olur diye korktum sadece:))
turuncu olmaz..olursada hallederiz..saçların ztn açık renk olduğu için öyle çok dore bi renk çıkmaz sende..ama daha açk bi renge hazır ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok turuncu olmasinda acilabilir acik kullu sari istiyorum zaten canim dahada acik olur diye korktum sadece:))
turuncu olmaz..olursada hallederiz..saçların ztn açık renk olduğu için öyle çok dore bi renk çıkmaz sende..ama daha açk bi renge hazır ol
Hazırım heyecanla bekliyorumm
Saçlarım röfleli sarı...
Artık iyice sıkıldım ve dipleri gelmesine rağmen boyatmıyorum.
İstiyorum ki kendime yakışacak bi küllü renk kullanayım.
Önerin var mı Burcucum? Eki Görüntüle 689556
canım tburcu bıkmadan herkese cevap vermişsin benim sorunuma da bi yanıt versen moralim çok bozuk.benim saçımın rengi normalde beren saatinki gibi .yani koyu kumral ama beyazlarım çıktığı için boyuyorum. neyse 7.1 lorealle yada kolestonla boyuyorum. ama saçım turunculu oluyor.kuaföre gittim. dünyanın parasını bayıldım oda halledemedi.ama açıcı kullanırsan saçın yıpranır dedi.
ne yapacağımı bilemiyorum.sen cila falan anlatmışsında.boya işinden anlamayan biri olarak bana tekrar marka numara anlatır mısın rengi açık küllü kumral olsun istiyorum.
cnm resimdeki saç rengi ztn sana gitmemiş..teninin rengi açık ve sarı saç çok abes durur..
saçlarını biraz koyulaştırıp küülü yapabilirsin..sana yakışçak ton bence küllü kumral.lorealin 7.1 gibi mesela..
evet cnm herkesle ilgilenebildiğim kadar ilgilenmeye çalışıyorum..cnm saçının rengi koy.üzerine küllü kumral boyarsan tabiki turunculaşır yani..açıcı tabiki yıpratır ama üstü üste boyamakta aynı şeydir..istiyorsan mecbur açtırcaksın..önce buna bi karar ver
Eskiden bal köpüğünü kullanıyordum alttan da röfleler yıkandıkça çıkıyordu hoş duruyordu acaba yine ondan mı yapsam?
Onunda fotosunu koyayım Eki Görüntüle 689587
cnm resimdeki saç rengi ztn sana gitmemiş..teninin rengi açık ve sarı saç çok abes durur..
saçlarını biraz koyulaştırıp küülü yapabilirsin..sana yakışçak ton bence küllü kumral.lorealin 7.1 gibi mesela..
evet cnm herkesle ilgilenebildiğim kadar ilgilenmeye çalışıyorum..cnm saçının rengi koy.üzerine küllü kumral boyarsan tabiki turunculaşır yani..açıcı tabiki yıpratır ama üstü üste boyamakta aynı şeydir..istiyorsan mecbur açtırcaksın..önce buna bi karar ver
günücen sakınnnnn direk 7.1 le boyama mattt yeşil bişey olur önce pigmentasyon işlemı yapılmalı saça sarıdan direk küllüyefgeçemessiniz
evet sarı saç sana yakışmamış daha böyle çikolata tonları yada kumral bakır tonlarını tavsiye ederım bende
arkadaşım farkındaysan direk küllüye boya demedim..önce koyulaştır dedm..ve daha yapması gereken işlemlerden bahsetmedim bile..çünkü arkdaş daha ne ton bi renk elde etmek istediğine karar vermedi..bende etkilemek istemedğim için detaylı fikir vermedim.en son aşamada eğer isterse küllü bi renk en son küllü kumral gider sana diyerekten açıklama yaptım.dikkatine!
SEN sana yakışıcak ton 7.1 yazınca öyle anlaşılıyo ama + günicen 'e küllü kumral 7.1 gidermi ? ÇIKSSS GİTMEZ SOLUK DURUR ZATEN BEMBEYAZ KIZCAGIZ MAKYAJLI HALIYLE BILE
neyse içinizde küllü magduru çok var bilgi olsun dıye dedım ben artı senınde dıkkatıne !!
kız küllü kumral istiyor ben napabilirim????!!!!
ayrıca sende bu konuda çok biliyosan kendine bi topik açta orda müdahele et millete.burda değil!
valla sarıya göre çok daha güzel..ama ben dha koyu renklerin gideceğini düşünüyorum sana..bu renkler çok olgun göstermiş seni.brz daha koyu iyi olur.
arkadaşım farkındaysan direk küllüye boya demedim..önce koyulaştır dedm..ve daha yapması gereken işlemlerden bahsetmedim bile..çünkü arkdaş daha ne ton bi renk elde etmek istediğine karar vermedi..bende etkilemek istemedğim için detaylı fikir vermedim.en son aşamada eğer isterse küllü bi renk en son küllü kumral gider sana diyerekten açıklama yaptım.dikkatine!
yanlış yönlendrme yeter, evettt çok biliyorum elbettekı tescıllıyımde yeterınce
topık açmama gerek yok,+ insanlara müdahelede etmeye nıyetımde yok!
günicen bende eklı oldugu için yazdıgı msj çıkıyo blıyosun ılk sayfada sadece bakıyım dedım vee yardımcı olmak istedım hepsi bu
sen nıye ben yardımcı olmak istedım dıye bukadar kızdın anlamışda degılım
yanlış yönlendrme yeter, evettt çok biliyorum elbettekı tescıllıyımde yeterınce
topık açmama gerek yok,+ insanlara müdahelede etmeye nıyetımde yok!
günicen bende eklı oldugu için yazdıgı msj çıkıyo blıyosun ılk sayfada sadece bakıyım dedım vee yardımcı olmak istedım hepsi bu
sen nıye ben yardımcı olmak istedım dıye bukadar kızdın anlamışda degılım
Burcucum burada herkese sabırla yardımcı oluyorsun. Öncelikle seni tebrik ederim arkadaşım. Ayrıca ben yazdıklarından ''önce koyuya boya sonra 7.1 yap'' dediğini gayet net anlayabiliyorum. Zaten alenen yazmışsın. Direk 7.1 e boya gibi yansıttırılmış, çok tuhaf gerçekten. Senin yazdıkların gayet net canım
canım saol ya..beni anlayan insanları görmek güzel..gerçi anlaşılmıcak bişeyde demedim ama..bu da nazar olsunteşekkür ederim tatlım