Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcucummmm şimdi denedim. saçlarımı da kuruttum.. tek kelimeyle mükemmellllçok teşekkür ederim canım benim. valla sürekli aynaya bakıyorum o kadar beğendim yani. öpüyorumm seni
![]()
not: bu arada hala msj hakkım yok =(
Merhaba Burcu;
Yaklaşık 15 gün önce saçımı söylemiştim sana, sarılarım vardı. Sende cila yapabilirsin demiştin. Cila nasıl yapılıyor tarif edebilir misin ? Syoss 9.5 aldım 1 hafta içinde yapacağım.
valla hangi sayfa bilmiyorum ama sayfalarn brnde yaziyor bakablrsin.bende bsy sormak istiyorum.sac konusunda genis yelpazeli bi topigin var.her konuda kizlara yardmci olmaya calisiyosun.ve cila islemini bilmiyor musun?sasirdim sadece yanls anlamabu arada saclarn hangi ton suan hatrlayamadm.
hayir canm ne ilgisi var diplerle alemsincila renk kaymalarini oynamalarini dengeliyor.turunculardan arindiriyor saci.kusurlari gideriyor.ve benm cila tarfmde limon sirke fln yok cnm naptn salata mi yapiyoruz
ay cokguldurun beni Allahta seni guldursun
senin diplerin kendi rengin ne suan?
e o zmana madem her boyayi kabul ediyor sen direk dip boya yapcaksin.bu kdr basitcila ile isin yok senin. bu arada sana acik renkler gitmemis.koyu gidiyor.ama biz kadinlar illa iatedgmz sevdgmz renkleri yapiyoruz iste
![]()
aaaaaay canm coook sevindim.memnun kalmana dahada cok sevindim.sende benmle birlikte koyu sactan küllüyü elde ednler kervanina katildin.buda örnek olsun bilmeyenlerecok sevindim.cnm güle güle kullan.birde ekleyeblrsen istersen resm.ekle tatlim.
valla burcucum resim eklemeyi bende düşündüm ama fırsatım olmadı. bi de saçlarım normalde dalgalı, düzleştirip azcık süslenip püslenip ekliyim diyorumm. hatta avatar falan bile yapabilirim![]()
tamam tatlim sorun degil bende anladimda seni..ama malum aramzda bazen inanmayanlar dış sesler olabiliyo..hem onlar gorsun hemde küllü örnegi bi benimle sınırlı kalmasin dye dedimbekliyoruz canmcim
![]()
afterdarkmoon ne yaptın merak ediyorum artık boya hadi![]()
burcucumm benim saçımın rengi koyu olduğu için 7.1 tutmadığını yazmışsın saçımı ilk olarak açsam neyle açmam gerekir.cila falan demişsinde bana marka numara yazar mısın.ben pek anlamıyorum cila vs. numara ve marka verir misin.şimdiden teşekkürler.
saçlarımda hint kınası var ve bende küllü açık kumral küllü sarı arası bi renk istiyorum..merak ettiğim şu küllüye boyattım diyelim diplerden çıkan saçları nasıl küllü yapıcam..uçlarla aynı renk olurmu acaba yada boyadıkça açılma yaparmı kumraldan sarıya doğru