Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü renk meraklıları!!giren içeri;)

Burcucum burada herkese sabırla yardımcı oluyorsun. Öncelikle seni tebrik ederim arkadaşım. Ayrıca ben yazdıklarından ''önce koyuya boya sonra 7.1 yap'' dediğini gayet net anlayabiliyorum. Zaten alenen yazmışsın. Direk 7.1 e boya gibi yansıttırılmış, çok tuhaf gerçekten. Senin yazdıkların gayet net canım:34:

arkadaşa aynen katılıyorum bende..
okuduğum an anladım önce koyulaştır,sonra 7.1'e boya dendiğini..
anladım demekte saçma oluyo aslında,zaten apaçık yazmış orda :1:

Onun bu kadar kızdığını anlayamamışsın, bende şunu anlayamadım neden direk 7.1'e boya demiş gibi telaş yaptın sen? Tekrar okursan eğer orada önce koyu renge sonra 7.1 boya yazmış. Ayrıca kırmadan koyu renklerin daha çok yakışacağını belirtmiş. Sen niye celallendin ki yanlış yönlendirme diye? Yanlış yönlendirme yok ortada.

zaten sarı saçın önce koyu sonrada 7.1 'e boyanmasındakı mantıgı ne ?hala anlamış degılımya neyse naparsanız yapın bolb,bol yeşillenin :)
bu doğru yönlendırmeyse buyurun yapın zaman

zaten sarı saçın önce koyu sonrada 7.1 'e boyanmasındakı mantıgı ne ?hala anlamış degılımya neyse naparsanız yapın bolb,bol yeşillenin :)

sen benm söylediğim detayları kaçırıyosun yada görmemezlikten geliyorsun..

ben sana azöncede dedimki direk koyudan üstüne küllüye geçmicek detay işlemleri söylemedim..etkilemek istemedm önce karar versin diye dedim..sendeki bu yanlış yönlendirme ısrarını üzerime yapıştırmaya çalışma çabası nedir anlamış değilim..

çok tescilliysen o arkadaş seninle konuşabilirdi..ben buraya gelen herkese yardımcı olmaya çalışıyorum..denemedğim hiçbişeyide kesnlkle böyle yap demiyorum..

tamam biz naparsak yapar yeşilleniriz..güle güle.

Direk 7.1 muhabbetini geçip, Burcu'nun yazdığının mantığını sorgulamaya başladın. Olsun hiç değilse Burcu'nun ne yazdığını kendi ellerinle yazmış oldun. Demekki neymiş direk 7.1'e boya dememiş değil mi:9:

Son düzenleme:
arkadaş ben senin yardımcı olmana kızmadım..

ben beni yanlış anlayıp üstüne yorum yapmana kızdım..ve sana açıkladımda tekrar ben öyle değil böyle dedim diye.. yazdıklarım orda..gayet açık ve net..ben kimseye şöyle boya bunu yacaksın demem..kız küllü istiyorum diyince mecbur ona gidebilecek bi rengi söyledim..sen ise hala bunu yanlış anlamaya ve bunun üzeirnden burayı tartışma arenası haline çevirmeye devam ediyorsun.eğer tescilliysen ztn bu konulardaki yorumları anlayabilmen lazım.seninle daha fazla tartışmak istemem.topiğimin adınınkirlenmesini istemiyorum.

zaten anladıgın için yorum yaptımya ten,saçın yapısı,dip rengi,ana rengi,uçlarındaki rengı gördügüm için yorum yaptım bende +

tartışmak degıl nıyetım zaten söledıklerımı anlayamassın da neyse ben kaçtım byee

arkadaşa aynen katılıyorum bende..
okuduğum an anladım önce koyulaştır,sonra 7.1'e boya dendiğini..
anladım demekte saçma oluyo aslında,zaten apaçık yazmış orda :1:

aynen canım..bende anlamadım ama olsun dediğim gibi buda nazar olsun:nazar::1: saol canımın içisi..:16:

cnm valla bravo sana çok güzel yapmışsın..benmde rengimden önceki elde ettiğim renk böyleydi..bunun üzerine yapabilirsin canm:34: çok sevindim senn adına:34:

çok teşekkürler canım yardımın için. ayrıca üstte yazılanları da okudum bence çok güzel bir konu açmışsın ve çok da net anlatmışsın. bu yüzden tartışmaları fazla uzatıp topiği lekelemek anlamsız olur. bugün deniycem cilayı. teşekkürler tekrardann :16:

zaten anladıgın için yorum yaptımya ten,saçın yapısı,dip rengi,ana rengi,uçlarındaki rengı gördügüm için yorum yaptım bende +

tartışmak degıl nıyetım zaten söledıklerımı anlayamassın da neyse ben kaçtım byee

:9: şimdide anlayamayan ben mi oldum allaaam:9: ben ve burdaki anlayan ankadaşlar biz anlayamamışız affola ozmn:1:

çok teşekkürler canım yardımın için. ayrıca üstte yazılanları da okudum bence çok güzel bir konu açmışsın ve çok da net anlatmışsın. bu yüzden tartışmaları fazla uzatıp topiği lekelemek anlamsız olur. bugün deniycem cilayı. teşekkürler tekrardann :16:

saol tatlım sanada teşekkür ederim.evet bende aynı şeyi söledm topiği lekelemenın anlamı yok.burda anlayanlar varsa demekki ben yanlış bişey söylemiyomuşum. hbrni bekliyorum canım.tekrar teşekkür ederim:34:

valla sarıya göre çok daha güzel..ama ben dha koyu renklerin gideceğini düşünüyorum sana..bu renkler çok olgun göstermiş seni.brz daha koyu iyi olur.

günücen sakınnnnn direk 7.1 le boyama mattt yeşil bişey olur önce pigmentasyon işlemı yapılmalı saça sarıdan direk küllüyefgeçemessiniz
evet sarı saç sana yakışmamış daha böyle çikolata tonları yada kumral bakır tonlarını tavsiye ederım bende

Koyu saç bana hiç gitmiyor. Zaten sözlüm ve babam hiç sevmiyolar koyu saçı :44:
Mecburen çok koyu olmayacak şekilde boyatmak istiyorum saçlarımı evde kriz çıkmaması adına :23::37:

arkadaş ben senin yardımcı olmana kızmadım..

ben beni yanlış anlayıp üstüne yorum yapmana kızdım..ve sana açıkladımda tekrar ben öyle değil böyle dedim diye.. yazdıklarım orda..gayet açık ve net..ben kimseye şöyle boya bunu yacaksın demem..kız küllü istiyorum diyince mecbur ona gidebilecek bi rengi söyledim..sen ise hala bunu yanlış anlamaya ve bunun üzeirnden burayı tartışma arenası haline çevirmeye devam ediyorsun.eğer tescilliysen ztn bu konulardaki yorumları anlayabilmen lazım.seninle daha fazla tartışmak istemem.topiğimin adınınkirlenmesini istemiyorum.

Özür dilerim tartışmaya sebebiyet vermek istememiştim.
Sadece saçlarımın kendi doğal renginde de kızıllık olduğu için küllü bir renk istemiştim.
Samimiyetin ve sabrın için teşekkür ederim :48:

çağla şikelin şu anki saç rengide küllü değil mi?? benim çok hoşuma gidiyor ama koyu buğday tenli olduğumdan
bana yakışmaz diye düşünüyorum ama
o kadın esmer+bronz ötesi tenine küllü sarıyı yakıştırdı ya helal olsun valla :1:

çağla şikelin şu anki saç rengide küllü değil mi?? benim çok hoşuma gidiyor ama koyu buğday tenli olduğumdan
bana yakışmaz diye düşünüyorum ama
o kadın esmer+bronz ötesi tenine küllü sarıyı yakıştırdı ya helal olsun valla :1:

aynen canm küllü onun rengi..ve aynen ona çok yakıştı bu renk..
ama o solaryuma flnda giriyormuş sanırım..öyle duymuştum..

seninde tenine gidbilir koyuymuş seninde:34:

Özür dilerim tartışmaya sebebiyet vermek istememiştim.
Sadece saçlarımın kendi doğal renginde de kızıllık olduğu için küllü bir renk istemiştim.
Samimiyetin ve sabrın için teşekkür ederim :48:

cnm olur mu öyle şey..seninle ilgisi yok..ben anlayamamşım baksana:1:

nyse önemli olan benden fikir isteyenlerin beni anlaması başkalarının değil..sen anladysan sorun yok yani benm için:34:

Son düzenleme:
cnm sen benm ne demek istediğimi anladın değil mi?:34:

Anladım canım. Ama dediğim gibi çok koyu boyatamıyorum saçlarımı babam ve sözlüm sağolsun :50:
Olmazsa bende yavaş yavaş koyulaştırırım anlamazlar :61:

Anladım canım. Ama dediğim gibi çok koyu boyatamıyorum saçlarımı babam ve sözlüm sağolsun :50:
Olmazsa bende yavaş yavaş koyulaştırırım anlamazlar :61:

cnm ben ztn koyult derken bi renk ismi markası cismi vermedim sana..ama o sarının üzerine küllü olmaz o yüzden koyultup ypablrsin ve en sonda sana küllü kumral gider dedim.sen ilk önce hangi ton istediğine karar ver cnm..gerisini hallederiz inşallah:34:

Son düzenleme:
aynen canm küllü onun rengi..ve aynen ona çok yakıştı bu renk..
ama o solaryuma flnda giriyormuş sanırım..öyle duymuştum..

seninde tenine gidbilir koyuymuş seninde:34:

evet ona çok yakıştı ama biz her zaman onları bakımlı ve makyajlı görüyoruz.
bana göre sarı tonları buğday tenlileri daha da sarartıyor hastalıklı gibi gösteriyor( herzaman makyaj yapmadığımızdan)
daha önce denedim memnun kalmadım, şu anda saçlarım siyah, çok yakıştırıyorlar ama sıkıldım.
yazın renk değiştircem, açık kahve yapıcam uçlarınada ışıltı attırcam.:8:

evet ona çok yakıştı ama biz her zaman onları bakımlı ve makyajlı görüyoruz.
bana göre sarı tonları buğday tenlileri daha da sarartıyor hastalıklı gibi gösteriyor( herzaman makyaj yapmadığımızdan)
daha önce denedim memnun kalmadım, şu anda saçlarım siyah, çok yakıştırıyorlar ama sıkıldım.
yazın renk değiştircem, açık kahve yapıcam uçlarınada ışıltı attırcam.:8:

yorumunu okurken o zaman kahve tonları ve yazın modası ışıltı ditye düşünüyordum sende aynısını düşünmüşsün..içine ne siniyorsa nasıl istiyorsan onu yap tabi cnm..güle güle de kullan:34:

Back