Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm ben gecen senelerde loreali kullandim ack renklernde ve pisman oldum.loreal cok hafif kaliyor ack renklerde.koyulari blemem.ben syooss kullandm.icine koleston tupler kullandm.ozellkle cilada.
Bende yakında açık küllü sarıya boyatcam boyatınca resim atarım :)
cnm benm saclarm doremsi.bi renk.olmasina ragmen kutunun ustundeki.renge.cok yakin oldu.syoosstan.cok memnunum ben sahsrn.kaldiki senin rengin dha yakin suan benm eski rengime goreona istersen koleston ack kullu sari tup boyanin yarisini karistir.boyadktan snra msjla mutlaka bakalm ona gore cila islemi uygulariz tatlim.
Tamamdır canım 2 haftaya kalmaz boyayacağım saçlarımı. Yarında boyamı alırım heves ettim. Syosstaki küllü sarı sanırım 9.5 numara dimi? Kutudaki platin gibi duruyor cidden o kadar yaklaştı mı renk![]()
dilekhera cnm senin saçlarının rengi ne kadar açık öyle..evde kendin boyadın sanırım..çok çiğ saçlarının rengi..ve çok yıpranmışa benziyor.umarım yakmadan dha fazla yıpratmadan yapabilirsin.![]()
aslında o kadar sarı değil daha koyu fotodakinden fotoda flas patladığından cok sarı gibi çıkmış :) bu fotoyu cektigimde cok düzleştiriyordum cok kırılmıştı şimdi kestirdim ve de düzleştirmiyorum hiç:)
kizlar..renk degistiren olmadimi daha?
Valla ben daha diplerimin çıkmasını bekliyorum boyar boyamaz haberlerimle geleceğim sana![]()
Valla ben daha diplerimin çıkmasını bekliyorum boyar boyamaz haberlerimle geleceğim sana![]()
cnm şuan saçların 9.1den daha koyudur tahminimce öyle değil mi?
Uclarim acik canim ama dip ve orta kisimlar resimde attigim gibi:)
cnm küllü açık sarı istiyorum demiştin ztn..açılsın.. yada o oksidandan korkuysan kolestonun 9luğundan alablirsin..
Ya ben küllü kumralı oldum olası istiyorum ama onu başarmak baya bir zor olur diye korkuttular hep beni
Yeşillenir kötü durur dediler
ben kumral üzerine sarı yansımaları olan saçları çok beğeniyorum
Saçlarımı en son 6.1 ile boyadım ama sinemaki kürüyle oldukça açıldı güzel bir renge dönüştü
Aralara hafif sarı attırdım,
şimdi bi cesaret yapıp pişman olmaktan korkuyorum :26: