Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü renk meraklıları!!giren içeri;)

nasıl hazırlıcaz peki zahmet olmazsa söyleyebilirmisin :16:

ay cnm ben o yorumumda yazcaktım yazmamışım kusura bakma:1:
saçlarımın aralarındaki doreliği kırması için en iyisi küllü renktir.açık küllü sarı boyanın yarısı kadar sıktım,1kaşık kadar saç kremi koydum,birazda su ekledim,ve oksidan karıştırdım..saçıma sürüp20dk falan bekledim..
yalnız şöyle bi şeyde var..benm saçımın rengi açık olduğu için açık küllü sarı ile yaptım..sen kendi rengine daha yakın bi küllü ilede yapabilirsin..çok koyu olmasın tabi:34:

Burcu sonuna tr ekle. ''com.tr'' yazmayı unutmusum :D gelmedi istek. bir daha böyle ekle sonuna tr li :)

Burcuuu ekledimmm. Kabul ett. Ben anlamadım bu işi yahu neden olmuyor :44: Face ini mesaj atsana varsa. Ben atıcam da 10 dk engeli var :27:

Geldim canım:)) Öncelikle teşekkür ederim yorumun için :16: Peki küllü sarıyla sarıyı karıştırmazsam ne yapacağım :26:

Geldim canım:)) Öncelikle teşekkür ederim yorumun için :16: Peki küllü sarıyla sarıyı karıştırmazsam ne yapacağım :26:

cnm resminden gördügüm kadaryla eget sari karistirirsan sacin büyük ihtimal dorelesir..aralarda renk degisimleri var.ne yaptirdin?sacnla ilgili zemin renginden simdye kdr geldgn bu renge kdr bilgi verirsrn ddha iyi yardmci olablrm.

cnm resminden gördügüm kadaryla eget sari karistirirsan sacin büyük ihtimal dorelesir..aralarda renk degisimleri var.ne yaptirdin?sacnla ilgili zemin renginden simdye kdr geldgn bu renge kdr bilgi verirsrn ddha iyi yardmci olablrm.

Kendi doğal rengim koyu kumral canım. 3 sene önce ilk boyadım saçımı garnier'in koyu sarısına. Öyle öyle açtım. Sonra vazgeçtim çikolata kahveye boyadım loreal casting'in. 1 sene öyle kullandım baktım sarılar gitmiyor geri döndüm sarıya sonra bal köpüğüne boyadım 6 ay öyle kullandım derken 1,5 senedir sarı kullanıyorum. Bal köpüğünden sonra açık sarıyla boyadım 2 kez fln sonra koleston 11/1 kullandım. En sonda Loreal Excellence 9.0 ile boyadım saçımı canım.

Kendi doğal rengim koyu kumral canım. 3 sene önce ilk boyadım saçımı garnier'in koyu sarısına. Öyle öyle açtım. Sonra vazgeçtim çikolata kahveye boyadım loreal casting'in. 1 sene öyle kullandım baktım sarılar gitmiyor geri döndüm sarıya sonra bal köpüğüne boyadım 6 ay öyle kullandım derken 1,5 senedir sarı kullanıyorum. Bal köpüğünden sonra açık sarıyla boyadım 2 kez fln sonra koleston 11/1 kullandım. En sonda Loreal Excellence 9.0 ile boyadım saçımı canım.

bal köpügünün üstüne 11.1kullandgn icin simdiki rengi elde edebilmissin cnm.bi fikir olustu aklmda ama nasil bi küllü istiyosun?ack kullu sari mi tam istedgn?

ozmn acik küllü sari uygulayablrsn.sacnda sariliklar oldugu icin boyamadan sonra yansimalar olcaktr illaki..onun icinde cila.yapcaksn cnm.bende ayni seyi yaptm.ama sacm seninki kdr yakin degldi oyzden vanilya sari karistrmstm.ama senin icin grejk yok gbi..

ozmn acik küllü sari uygulayablrsn.sacnda sariliklar oldugu icin boyamadan sonra yansimalar olcaktr illaki..onun icinde cila.yapcaksn cnm.bende ayni seyi yaptm.ama sacm seninki kdr yakin degldi oyzden vanilya sari karistrmstm.ama senin icin grejk yok gbi..

Hangi boya alıyım canım? Loreal Recital Preference'in açık küllü sarısı olur mu?

Son düzenleme:

saç uzmanım benımmmmmmmmmmmmm :9:

Back