Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü nasıl yaparım?

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kızlar benim saçımdan küllü olma çabaları yüzünden bir sürü olay geçti. Kuför orial uyguladı ama hala küllüye dönemedi saçım ben de artık para vermek istemiyorum bu saçımı orta koyulukta doğal küllü bir renge nasıl dönüştürebilrim evde?

$saç.png

Kızlar benim saçımdan küllü olma çabaları yüzünden bir sürü olay geçti. Kuför orial uyguladı ama hala küllüye dönemedi saçım ben de artık para vermek istemiyorum bu saçımı orta koyulukta doğal küllü bir renge nasıl dönüştürebilrim evde?

Eki Görüntüle 840143

Yani sanki beni anlatıyosun bende küllü kumral için uğraştım ve koyu saç üzerine aynı fotoğraftaki renkte saçım küllü kumralı çok istiyorum bende!!!

Yani sanki beni anlatıyosun bende küllü kumral için uğraştım ve koyu saç üzerine aynı fotoğraftaki renkte saçım küllü kumralı çok istiyorum bende!!!

İnan bu benim 5. boyanışı falan tatlım belki de daha fazla. Çok yıprandı gerçekten kozmetikçideki görevli açık küllü kahve yap tutar dedi napsam bilmiyorum.

bende şu sıralar aynı dertten müzdaribim kuaföre boyattım ve saşım turuncu kızıl oldu diğer topıklerde gordugum kadarıyla kullu kumral boyalara ıgora 0.22 turuncu azaltıcı boyadan fındık kadar boyaya eklıyolarmıs bende denıyecem ama bıraz beklemem lazım

Slm kızlar bende küllü kumral aldım 7.1 daha boyamadım şuan saçımda badem kahve var kızıl yansımalar var saçımda sizce nasıl bi renk çıkar ortaya boyamaya korkuyorum abuk subuk bi renk çıkarsa diye. Kızılı en iyi küllü renkler yok eder dediler hatta kuaförümde yoğun küllüye boya dedi ama ben çok belirgin bi renk istemiyorum hafif sarımsı olsa yeter sizce nasıl olur??

Back