Önce bir oda belirle mesela mutfaktan başla dağınıklığını topla sonra diğer odaya geç ben öyle yapıyorum oda oda daha kolay oluyor, diğer türlü ordan oraya koşturup yoruluyorum:)Haklısınız ... Hemen yerimden kalkıp jet hızıyla evimi temizlemeye başlıyorum eşim gelecek 2 saat sonra evin tertemiz olması moralini çok etkiliyor...
Selam arkadaşlar. Çocukların ve kendi yatağımın nevresimleri değiştirdim. Yıkadım balkona astım. Yatak odamı topladım duvarları sildim. Ben de Arçelik buharika var. Buhar makinesi. Onunla siliyorum yarım saat sürmüyor bir oda. Bayramda perdeleri yıkamamıştım onu da attım makineye camını sileceğim az sonra kahve molası verdim.
Selam arkadaşlar. Çocukların ve kendi yatağımın nevresimleri değiştirdim. Yıkadım balkona astım. Yatak odamı topladım duvarları sildim. Ben de Arçelik buharika var. Buhar makinesi. Onunla siliyorum yarım saat sürmüyor bir oda. Bayramda perdeleri yıkamamıştım onu da attım makineye camını sileceğim az sonra kahve molası verdim.
Canım bende de var ama hiç kullanmadım cok ıslatıyormu Duvarları nasıl yapıyorsun?
temizlik mopu deniyor ya ondan mı, bende onları merak ediyorum eğer gerçekten hakkını veriyorsa evin her yerinde kullanılıyorsa almak istiyorum bir tane:)
Buraya yazmak yasak mı canım. Sadece ödevleri mi yazacağız.oraya da yazıyordum bi aralar bayadır uğramadım. Zaten iki topic takip etmek çok zor benim için.canım o zaman duvar silmek 1 puan veriyorummm, diğer günlük yaptıklarını azerin'in konusuna yazabilirsin, çok motive ediyor insanı
ayyy bugün mü o dizi. Her hafta o dizi yüzünden kavga ediyoruz.aslında benim bugün çoook işim vaar.. Eşimin o gıcık dizisi var. (eşkiya dünyaya hükümdar olmaz) o onu izlerken kuruyan çamaşırları katlıcam kirlileri atıp yıkıcam onları asıcam. Yeni büyük kavonoxlar aldım onlara kuru baklagillerimi koyucam. Sonra kitaplıgımı düzenlicem eger bunları yapana kadar saat 9u geçmezse bide makine açarımHaa bide eve gidince yemek yapcam ama ne pişircem hiiç bilmiyorum varmı fikri olan?
Ayy
ayyy bugün mü o dizi. Her hafta o dizi yüzünden kavga ediyoruz.bu gün kavga günümüz demekki.
Buraya yazmak yasak mı canım. Sadece ödevleri mi yazacağız.oraya da yazıyordum bi aralar bayadır uğramadım. Zaten iki topic takip etmek çok zor benim için.
Evett ohh teh değilmişim. Bizde kavga ediyoruz adamın başının etini yiyorum görmen lazımGeçen hafta kavga ettik çok fenaa
Yok canım o nasıl söz ama en başında buraya yazmayalım diye konuşmuştuk, çok karışıyor diye
aslında benim bugün çoook işim vaar.. Eşimin o gıcık dizisi var. (eşkiya dünyaya hükümdar olmaz) o onu izlerken kuruyan çamaşırları katlıcam kirlileri atıp yıkıcam onları asıcam. Yeni büyük kavonoxlar aldım onlara kuru baklagillerimi koyucam. Sonra kitaplıgımı düzenlicem eger bunları yapana kadar saat 9u geçmezse bide makine açarımHaa bide eve gidince yemek yapcam ama ne pişircem hiiç bilmiyorum varmı fikri olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?