Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsunKızlar ben dün hiç bir şey yapamadım yemek bile deli kasık ağrım vardı yatana kadar bugün yok şimdilik ama eve gidene kadar ne olur bilmiyorum.. pazar gecesi tv unitesini düzenlemeye başlamıştım o bile yarım duruyor bir sürü kablo var onlara çözüm bulamadım hepsini atasim var ama eşim izin vermiyor ki atayım :)))
haftalık değişiyorum ben hatta önceden iki günde birdi:) yine gücüm yetse her gün değişirim takıntım var bu konudahayırlı sabahlar kızlar,
tatilde kv.de de olduğumuz için yazamadım.dünden itibaren tam gaz yanınızdayım inşallah.
siz nevresim takımlarınızı ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
ben arefe günü değiştirmiştim,malum 4 günde evde yoktum.yeni değiştirmiş sayılırım bence ama normalde evde kalsak da 2 haftayı buluyor değiştirmem çok mu geç sizce
bir de şimdiye kadar hiç duvar silmedim desem yeri var.bazen priz etraflarını siliyorum o kadar. sanki ihtiyaç yokmuş gibi geliyor ama bu sefer banyonunkini bari sileyim diyorum. nasıl yapmak lazım? siz nasıl siliyorsunuz?
Bende haftalık değiştiriyorum....kışın 10 günü buluyor bazen...hayırlı sabahlar kızlar,
tatilde kv.de de olduğumuz için yazamadım.dünden itibaren tam gaz yanınızdayım inşallah.
siz nevresim takımlarınızı ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
ben arefe günü değiştirmiştim,malum 4 günde evde yoktum.yeni değiştirmiş sayılırım bence ama normalde evde kalsak da 2 haftayı buluyor değiştirmem çok mu geç sizce
bir de şimdiye kadar hiç duvar silmedim desem yeri var.bazen priz etraflarını siliyorum o kadar. sanki ihtiyaç yokmuş gibi geliyor ama bu sefer banyonunkini bari sileyim diyorum. nasıl yapmak lazım? siz nasıl siliyorsunuz?
saol canim , cumlemziinkini insallahha ha hay babamda hiç sevmez o kokuyu:)
Allah bağışlasın üç tane galibe benimde iki:) 5 ocak doğumlu benim minikte büyükte 4,5 yaşında
inşallah:)
yesa bu konsol duzenleme çok fena bi yerden vurdu benii
ben yurt disindayim , burda çok evrak gelir, fatirasi bilmemnesi her gun mutlaka bisey çikar posatdan,atsan olmaz atmasan olamz
çekemcelere koyarim , sonra aklima estikçe duzenlerim
suanki çekeemcelrimin hali içler acisi , bayadir duzenleyim diyordum bugune kismetmis
bi çekemce bitti
kaldi uç,bu benim butun gunumu alir
okula gidip çocukalri getiicem yemek yeyip geri gidecekler, kuçukde uynair bu arada
yandi gulum keten helvam yaniii :))
çekmecelr bittide alti var dhaa niye aldiysam bu okuz gibi konsolucanım hadi hadi yaparsın sen
O 3 taneyi de yap öyle vereceğim 1 puan
hadi canım hadi sen süper yapmıştırsın eminim:)Ben çok yorgunum benim şuanda uyku seti yayılık yeni yaydım mutfak tezgahını silerim hafif sarardı zaten tv ünitesinide bugün yapıyorum inş eşimle dün salonu boyadık tamamen boşalttım içini resim atarım mutlaka övülmeye ihtiyacım var yoksa yatıcam aşağıya
ben lastikli kullanıyorum üstünede normal çarşaf seriyorum:) çift çarşafçarsafi degistim geecen gunde nevresimi bugun degiselbiliirim :)
duz çarsafti çiakrdim topanip diuryor sinir oluyorum , en iyisi lastikliden $a$myaacksin
süper olmuş eline sağlıkHaftalık ödevlerden konsol içi ve vitrinimi bitirdim geriye kaldı duvar silme ve baza altı temizleme......
Eki Görüntüle 1642164 Eki Görüntüle 1642165
En iyisi kalkıp iş yapmak sanırım... Evim çok dağınık ama ben oturduğum yere çakılıp kaldım sanki... IMDATTTTTT... biri beni kaldırıp iş yapmamı sağlayabilir mi
En iyisi kalkıp iş yapmak sanırım... Evim çok dağınık ama ben oturduğum yere çakılıp kaldım sanki... IMDATTTTTT... biri beni kaldırıp iş yapmamı sağlayabilir mi
Haklısınız ... Hemen yerimden kalkıp jet hızıyla evimi temizlemeye başlıyorum eşim gelecek 2 saat sonra evin tertemiz olması moralini çok etkiliyor...hadi kalk bakalım bir başla gerisi gelir çok rahatlıycaksın yaptıktan sonra ohhh be diyeceksin:)
Yapılacak o kadar çok iş var ki hangisini yapsam şaşırdım... Hemen yapıp geliyorum... Bi yerden başlamak lazım di mi :)Canım günlük ödev ile başla
Nevresimleri değiştirmek eğer yeni değiştirdiysen mutfak tezgah silinecek.
Ama senin ilk günün o yüzden ikisini de yap