- 14 Eylül 2015
- 50
- 96
- 3
Evettt... Bütün ev süpürülüp silindi.Lavabo wc temizlendi. Nevresimler değiştirildi. Kirli sepetindekiler yıkanıp asildi... Ocak ve tezgah silindi ...bulaşık makinası boşaltıldı.eşe meyve salatası hazirlandi :)) Akşamda kuruyan çamaşırlar katlanacak, kitaplık duzenlenecek...
Hayır canım malesef yapamadımhadi canım hadi sen süper yapmıştırsın eminim:)
Peki tatlım bilgilendirme için teşekkürler Oraya yazarım bundan sonra. Ben bu topige alışınca hep buraya geliyorum ...Canimm ellerine saglikbir önceki mesajımda yazmıştım çok karışık oluyor diye günlük yaptıklarımizi azerin konusunda paylaşıyoruz. Ödevler ve Görevler hakkında paylaşım yapıyoruz sadece
Gel gel canım aman sakin gitme bakPeki tatlım bilgilendirme için teşekkürler Oraya yazarım bundan sonra. Ben bu topige alışınca hep buraya geliyorum ...
Gitmem ınş .günlük odevler de baya gaza getiriyor insani. Hergün yapınca yazarım buraya daGel gel canım aman sakin gitme bak
Pek de beraberiz sayılmaz, genelde yazlıktalar arada bir geliyorlar işte:) Geçen sene çok garipsemiştim ama şimdi rahatım..kv ile beraber yaşıyorsun sanırım, dezavantajı olduğu gibi avantajıda var böyle:) benimkide aynı binada bana gelince ya ütü yapar ya bulaşık yıkar bir bakmışım:)
Haftalik gorevlerden banyo ve tuvaletin duvarlari silindi
Tv sehpasi duzenlendi,tozlari alindi
Gitmem ınş .günlük odevler de baya gaza getiriyor insani. Hergün yapınca yazarım buraya da
@anka_misali
areser
bende de arçelik in buhar makinesi var ama kullanmıyorum.sanki pek etkili temizlemiyormuş gibi gelmişti ilk kullandığım da.. siz nasıl ve nerelerde kullanıyorsunuz?
Baza altı görevi de bitti cok şükür bir küçük baza temizledim ama 1 büyük bazaya bedeldiii cocukların oyuncaklarının olduğu baza felaket karışmıştı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?