tamam canım bende diyorum niye kabul olmuyor:) aynı gün yapılınca yazamasakta oluyor yani:)Eflalim seni durumun farkliymis canım aynı gün yapmışsın sıkıntı yok
Carsaflarda şahane olur
herkese günaydınlarrr,
ben de akşam tv ünitemi düzenledim temizledim.
bir de banyo duvarlarını sildim.
geriye kaldı 2 görevvuhhhuuu yaşasın küllerden doğmak, sayenizde evim temiz olacak inşallah yoksa gecenin 9,30 'unda ne banyo silerdim, ne de tv ünitesi.
sararmıyor mu canım dediğin sebepten olabilir benimkiler haftasına sararıyor çünkü, çamaşır suyundan başka da çözüm bulamadım:)ben hep makinede yıkıyorum ama hiç sararmadılar.
çok sık kırıyor çocuklar ondan sanırım.
ya ben çok seviyorum kokusunu bir eve girince o koku varsa o ev sahibine ayrı bir sempatim oluyorBen aslında nefret ederjm camasur suyu kokusundN.cok nadır ysparım bardaga senede bı belku.bursya nıye yazdım dıye sorarsNız bende bılmıyorım.
kaç aylık bebeğin, benimkide 8 aylıkSaol nazcım.benı m kucuk emmek ıcın uyanıyor bende uyammışkem nuraya bı goz atıyom ıste.begenıyırsanız ne mutlu bana
UGÜNKÜ GÖREV
Çay bardaklarını ve kaşıkları çamaşır suyuna / sirkeye yatırmak, yapabilen tüm bardaklar, o yoksa lavabo ya da kuvet ciflemek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1- Seyhan77
2- anka_misali
3- Areser
4- dagcı
5- eniyikadinoyuncu
6- anathema
7- kelebek25
8- yesa1
9-maral
10-Koalina
Ben lavaboları cifledim.
Geldiğimde kayınvalidem evi temizlemiş, yatağı bile örtmüşyemek yapmış, çay içeriz diye simit, kurabiye, çiğ köfte ve su böreği almış. Ben de lavabo ciflemeye üşendim
7 aylik canim,4 mart dogumluiyuztamam canım bende diyorum niye kabul olmuyor:) aynı gün yapılınca yazamasakta oluyor yani:)
süper eline sağlık:) bende başlıyım görevlere bugün inşaallah
sararmıyor mu canım dediğin sebepten olabilir benimkiler haftasına sararıyor çünkü, çamaşır suyundan başka da çözüm bulamadım:)
ya ben çok seviyorum kokusunu bir eve girince o koku varsa o ev sahibine ayrı bir sempatim oluyor
kaç aylık bebeğin, benimkide 8 aylık
kv ile beraber yaşıyorsun sanırım, dezavantajı olduğu gibi avantajıda var böyle:) benimkide aynı binada bana gelince ya ütü yapar ya bulaşık yıkar bir bakmışım:)
hadi bakalım kolay gelsin canım, 4te 4 bekliyoruz senden bugünEvet hanımlar bende tv ünitesi düzenlemekle başlıyım dün dosya aldım 4 tane, hepimizin ayrı ayrı tahlil sonuçlarını arşivlemek için:) ayrı duruyordu da poşetteydi, yine poşetlerde kitaplar dergiler var kullanmadıklarımı veriyim kaldırayım artık:) sandalyelerde bugün hallolur, kanepe altlarım düzenli çok uğraştırmaz, banyoya girersem zor çıkarımher gün lavabo klozet ve wc çamaşır suyu yaparım ama duvarlar ayrı incelik istiyor bugün 4 te 4 yapabilirim hazır olun
ha ha hay babamda hiç sevmez o kokuyu:)7 aylik canim,4 mart dogumluiyuz
hahhaah bende evde o koku varsa soguyiorum valla geri çikmak istiyiorum, ayakalrim geri geri gidyor :)))))))))
hadi bakalım kolay gelsin canım, 4te 4 bekliyoruz senden bugün
Ben bunu yapıyım daha dün değiştirdim Nevresimlerimi......Daha yeni degistirenler mutfak tezgah silme
herkese günaydınlarrr,
ben de akşam tv ünitemi düzenledim temizledim.
bir de banyo duvarlarını sildim.
geriye kaldı 2 görevvuhhhuuu yaşasın küllerden doğmak, sayenizde evim temiz olacak inşallah yoksa gecenin 9,30 'unda ne banyo silerdim, ne de tv ünitesi.
aynen aynen, liste olayı, burada olmak insanı motive ediyor. Kolay gelsin canım sana da.Dimi yaaa valla bu topik bizi adam edecek bende geceden vitrin içinde ki bardaklarımı makineye attım yıkamaya şimdi vitrini silip yerleştireceğim yapmışken konsol içini de yaparım.....
çok sagol canım çok şükür suan iyi birka gün basmıycak üstüne
bugun görevi yaptım oğlan okuldan geldi ilk günden ödevde var yani iş ev yemek çocuk işimiz zorrr kadın olmak zor
tamam canım bende diyorum niye kabul olmuyor:) aynı gün yapılınca yazamasakta oluyor yani:):)
sağolasın canım, inşallah kalanları da bugün yapabilirim.Tekrardan çok geçmiş olsun canım
canım yine de yazmasak da oluyor demeyelim degünlük listelerde o sıralamayı o isimlerin tamamını görmek güzel oluyor, sen ekleyebildiğini eklersin, zaten günlük ödevlere hiç geri dönüp bakmadık
ayyy canım ya yazamasak yazmışsın zaten çok tatlısın
ftemiz ellerine sağlık canım iki tane 1 verdim sana :)
sağolasın canım, inşallah kalanları da bugün yapabilirim.
geçmiş olsun canımKızlar ben dün hiç bir şey yapamadım yemek biledeli kasık ağrım vardı yatana kadar bugün yok şimdilik ama eve gidene kadar ne olur bilmiyorum.. pazar gecesi tv unitesini düzenlemeye başlamıştım o bile yarım duruyor bir sürü kablo var onlara çözüm bulamadım hepsini atasim var ama eşim izin vermiyor ki atayım :)))
Gercekten cok motive edici. Ve herkeste o gun aynisini yapinca daha istekli oluyor insanaynen aynen, liste olayı, burada olmak insanı motive ediyor. Kolay gelsin canım sana da.
Kızlar ben dün hiç bir şey yapamadım yemek biledeli kasık ağrım vardı yatana kadar bugün yok şimdilik ama eve gidene kadar ne olur bilmiyorum.. pazar gecesi tv unitesini düzenlemeye başlamıştım o bile yarım duruyor bir sürü kablo var onlara çözüm bulamadım hepsini atasim var ama eşim izin vermiyor ki atayım :)))
siz nevresim takımlarınızı ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
ben arefe günü değiştirmiştim,malum 4 günde evde yoktum.yeni değiştirmiş sayılırım benceama normalde evde kalsak da 2 haftayı buluyor değiştirmem çok mu geç sizce
bir de şimdiye kadar hiç duvar silmedim desem yeri var.bazen priz etraflarını siliyorum o kadar. sanki ihtiyaç yokmuş gibi geliyor ama bu sefer banyonunkini bari sileyim diyorum. nasıl yapmak lazım? siz nasıl siliyorsunuz?
selam kızlar
Bugünkü ödevi bir aksilik olmaz ise kesinlikle yapıcam. bu arada haftalık görevlerde hala 4 te 3 üm. bir tek duvar silme kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?