- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
tamam canım bende diyorum niye kabul olmuyor:) aynı gün yapılınca yazamasakta oluyor yani:)Eflalim seni durumun farkliymis canım aynı gün yapmışsın sıkıntı yok
Carsaflarda şahane olur
herkese günaydınlarrr,
ben de akşam tv ünitemi düzenledim temizledim.
bir de banyo duvarlarını sildim.
geriye kaldı 2 görev vuhhhuuu yaşasın küllerden doğmak, sayenizde evim temiz olacak inşallah yoksa gecenin 9,30 'unda ne banyo silerdim, ne de tv ünitesi.
süper eline sağlık:) bende başlıyım görevlere bugün inşaallah
sararmıyor mu canım dediğin sebepten olabilir benimkiler haftasına sararıyor çünkü, çamaşır suyundan başka da çözüm bulamadım:)ben hep makinede yıkıyorum ama hiç sararmadılar.
çok sık kırıyor çocuklar ondan sanırım.
ya ben çok seviyorum kokusunu bir eve girince o koku varsa o ev sahibine ayrı bir sempatim oluyorBen aslında nefret ederjm camasur suyu kokusundN.cok nadır ysparım bardaga senede bı belku.bursya nıye yazdım dıye sorarsNız bende bılmıyorım.
kaç aylık bebeğin, benimkide 8 aylıkSaol nazcım.benı m kucuk emmek ıcın uyanıyor bende uyammışkem nuraya bı goz atıyom ıste.begenıyırsanız ne mutlu bana
UGÜNKÜ GÖREV
Çay bardaklarını ve kaşıkları çamaşır suyuna / sirkeye yatırmak, yapabilen tüm bardaklar, o yoksa lavabo ya da kuvet ciflemek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1- Seyhan77
2- anka_misali
3- Areser
4- dagcı
5- eniyikadinoyuncu
6- anathema
7- kelebek25
8- yesa1
9-maral
10-Koalina
Ben lavaboları cifledim.
Geldiğimde kayınvalidem evi temizlemiş, yatağı bile örtmüş yemek yapmış, çay içeriz diye simit, kurabiye, çiğ köfte ve su böreği almış. Ben de lavabo ciflemeye üşendim
kv ile beraber yaşıyorsun sanırım, dezavantajı olduğu gibi avantajıda var böyle:) benimkide aynı binada bana gelince ya ütü yapar ya bulaşık yıkar bir bakmışım:)