- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- 898
tamam canım bende diyorum niye kabul olmuyor:) aynı gün yapılınca yazamasakta oluyor yani:)Eflalim seni durumun farkliymis canım aynı gün yapmışsın sıkıntı yok
Carsaflarda şahane olur![]()
herkese günaydınlarrr,
ben de akşam tv ünitemi düzenledim temizledim.
bir de banyo duvarlarını sildim.
geriye kaldı 2 görevvuhhhuuu
yaşasın küllerden doğmak, sayenizde evim temiz olacak inşallah
yoksa gecenin 9,30 'unda ne banyo silerdim, ne de tv ünitesi.
süper eline sağlık:) bende başlıyım görevlere bugün inşaallah
sararmıyor mu canım dediğin sebepten olabilir benimkiler haftasına sararıyor çünkü, çamaşır suyundan başka da çözüm bulamadım:)ben hep makinede yıkıyorum ama hiç sararmadılar.
çok sık kırıyor çocuklar ondan sanırım.![]()
ya ben çok seviyorum kokusunu bir eve girince o koku varsa o ev sahibine ayrı bir sempatim oluyorBen aslında nefret ederjm camasur suyu kokusundN.cok nadır ysparım bardaga senede bı belku.bursya nıye yazdım dıye sorarsNız bende bılmıyorım.![]()

kaç aylık bebeğin, benimkide 8 aylıkSaol nazcım.benı m kucuk emmek ıcın uyanıyor bende uyammışkem nuraya bı goz atıyom ıste.begenıyırsanız ne mutlu bana![]()
UGÜNKÜ GÖREV
Çay bardaklarını ve kaşıkları çamaşır suyuna / sirkeye yatırmak, yapabilen tüm bardaklar, o yoksa lavabo ya da kuvet ciflemek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1- Seyhan77
2- anka_misali
3- Areser
4- dagcı
5- eniyikadinoyuncu
6- anathema
7- kelebek25
8- yesa1
9-maral
10-Koalina
Ben lavaboları cifledim.
Geldiğimde kayınvalidem evi temizlemiş, yatağı bile örtmüşyemek yapmış, çay içeriz diye simit, kurabiye, çiğ köfte ve su böreği almış. Ben de lavabo ciflemeye üşendim
![]()
kv ile beraber yaşıyorsun sanırım, dezavantajı olduğu gibi avantajıda var böyle:) benimkide aynı binada bana gelince ya ütü yapar ya bulaşık yıkar bir bakmışım:)