7-Nill41BUGÜNKÜ GÖREV
Çay bardaklarını ve kaşıkları çamaşır suyuna / sirkeye yatırmak, yapabilen tüm bardaklar, o yoksa lavabo ya da kuvet ciflemek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1- Seyhan77
2- anka_misali
3- Areser
4- dagcı
5- eniyikadinoyuncu
6-anathema
7-Nill41
Saol nazcım.benı m kucuk emmek ıcın uyanıyor bende uyammışkem nuraya bı goz atıyom ıste.begenıyırsanız ne mutlu banaMaralım vallaha görevler süper geliyor senden :) amma velakin sanırsam bugün herkes makineye koymuş benim gibibende makinede yıkıyorum çamaşır suyunu koyuyorum bütün bardaklar içinde değil tabiki de kalanları koyalım ozaman kaşıklarda tabiki
Sandalyeler tamam.bazayıda yapmıstım.
Duvar ksldı.4. Odev neydı
Amanın o cok zormuş ama yapmak lazım tabıııuVitrin ya da konsol ya tv ünitesi ya da tv sehpası düzenlemek canım
hosgeldınMerhabalar. Tatilim bitti. Nihayet döndüm. Ne durumlardayiz kizlar? Gevsediniz mi yoksa biraktigim gibi misiniz hala?
Evet canım elimde durulayınca sanki tam durulanmıyormuş gibi geliyor. Ben de makinede yıkıyorum.Once koyup sonra makınedemı yıkatıyon?bendemu oyle yapsam,:)
Bu saatten sonra makarna olur herhaldeAksama ne yesek .koca ışte, ıkı cocukla benım ıcın yemek laxım.uc tanede ıkısı buyyuk
Merhabalar. Tatilim bitti. Nihayet döndüm. Ne durumlardayiz kizlar? Gevsediniz mi yoksa biraktigim gibi misiniz hala?
Amanın o cok zormuş ama yapmak lazım tabıııu
donmek yok bu yoldan
Evet canım elimde durulayınca sanki tam durulanmıyormuş gibi geliyor. Ben de makinede yıkıyorum.
Ben de karşıyım aslında çamaşır suyuna. Tuvalet lavabo vb yerleri bitkisel deterjanlarla yıkarım.sadece bardaklar ve kaşık çatal için kullanıyorum. Onlar da çok sararıyor. Başka seçenek bulamadım maalesef.bulaşık makinesinde de bitkisel kullanıyorum normalde. Ondan sanırım çabuk sararıyor.inanır mısın canım benim bir görümcem var çamaşır suyu aşığı yalıyor yutuyor resmen sende onu gördüm tutamadım kendimi hakkını helal et...Yalnız çocuklarında hep alerjik hastalıklar var ve doktor özellikle kızmış kimyasal kullanımına bunu da bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?