iyi ki bu topik var kızlarr, sayenizde güç alıyorum temizlik yapmak için, yaşasın kk
Yeni haftanın işleri guzelmış ihtiyacım olan Şeyler haftanın işlerini yapınca mı listeye giriyoruzyesa cımmm...
ohhh mis canım, düz olmaması işini uzatıyor sanırım, diş fırçasıyla epey vakit alıyordur sanırım.
Benimki neyse ki düz, aspirinle sildim ben de.
katılımcılar | *Buzdolabı iç dış temizlemek | *Baharatlıkları temizlemek | *ilaç kutusunu düzenlemek | *Anahtar vs tek yer belirlemek |
---|---|---|---|---|
chentiq | 1 | 1 | 1 | 1 |
yesa1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
baroness | 1 | 1 | 1 | 1 |
ayseyma | 1 | 1 | 1 | 1 |
cnntrm | 1 | 1 | 1 | 1 |
bi kahve | 0 | 1 | 1 | 1 |
eniyikadınoyuncu | 1 | 1 | 1 | 1 |
dagcı | 1 | 1 | 1 | 1 |
zambak86 | 1 | 1 | 1 | 1 |
mirjam | 1 | 1 | 1 | 1 |
2kediannesi | 1 | 1 | 1 | 1 |
ultraanne | 1 | 1 | 1 | 1 |
naz_24 | 1 | 1 | 1 | 1 |
feraceli | 1 | 1 | 1 | 1 |
sosyolohi | 1 | 1 | 1 | 1 |
anathema8 | 1 | 1 | 1 | 1 |
ftemiz | 1 | 1 | 1 | 1 |
denizyagmur4 | 1 | 1 | 1 | 1 |
catuke | 1 | 1 | 1 | 1 |
seyhan77 | 1 | 1 | 1 | 1 |
statistician | 1 | 1 | 1 | 1 |
yesilkubbe | 1 | 1 | 1 | 1 |
areser | 1 | 1 | 1 | 1 |
Ayy benimde öyledir dolaplarin içi silinecegi zaman el atarım bende daha yatakları toplamadim görevleri yapayım diye şimdi evi toplama ve yemek yapma zamani:)süpersin canım ben de üst dolapları silerken buzdolabının üstünü sildim, off çok fenaydı
Mutfak dolabı silme görevini bekliyordum bugün yaparım inşallah ama halı silmeyi yapamayacağım daha yeni yıkattım da serdim çünkü
Ya var ya yeni görevlere bayıldım özellikle şu mutfak dolaplarının dışı süper olmuş. Bu haftasonu Düğünümüz olduğundan haftaiçi bi gün yapacağım artık. Benim de banyo dolabım çok ufak ama duşakabini silerim ne zamandır bekliyor zaten. Koltuklarım da yeni hem de üzerinde örtü var örtüleri yıkarım denk gelir herhalde. Ya gerçekten bu grubu iyi ki kurmuşsunuz Allah raZı olsun, başka türlü ev temizleyeceğim yoktu
Banyo dolaplarimin hali utanıyorum amabide evden 1 hafta önce temizlik ci çıktı düşünün ayda 400 lira havaya vermisim
Canım listeye girmek için
1-Her cuma bildirim yaptım, tüm maddeler yapıldı demek bile yeter
Sen geçen hafta bildirim yapmana rağmen ben eklemediysem benim sucum canım
Yok canım ben gecen haftaki görevleri yapmadım ben bu hafta başladım görevleri yapmaya o Yüzden sordum listeye nasıl giriyoruz die
Aa evet güzel olur minik bi hurc alayım hatta temizlik bezleri içinde alsam dağılmaz en azindantamam canım seni yapmış sayarız
BUGÜNKÜ ÖDEV
1 halı silmek ya da halıdaki saçları toplamak
ÖDEV YAPANLAR
1-yesa1
2-ayseyma
Canım Allah hepimizden razı olsun, hem banyo dolabı hem duşa kabin halledersin sen artık
Canım öncelikle şahane olmuş, ellerine kollarına sağlık.
Nacizane yorumum, acaba havlular için küçük hurç mu alsan, çekmeceyi açtığın anda da pek güzel görünür.
canım şimdi kızlar denk gelecek bir şey bulmuşlar o şahane, mesela banyo dolabım yok banyo temizlerim vs gibi
Sen o zaman
1-Mutfak dolaplarının yüzeyini sil yine o sıkıntı olmaz
2-banyo temizle dusakabın vs
3-kiler vs falan varsa onu düzenle, ya da karışık çekmecen varsa onları
4-Evde yapman gereken bir şey varsa son olarak onu yap artık
Bir şey olmaz ya yeter ki 4 tane bir şey yapmış ol
Off benim gibi böyle sabahları heeeç iş yapası olmayan var mı?ev bomba patlamış gibi ama ben hala uyanamadım
Bende.hala yatıyor mHala çay içiyorum düşün artık
Aa evet güzel olur minik bi hurc alayım hatta temizlik bezleri içinde alsam dağılmaz en azindan
Tamamdır canım hepsini yapıcam inşşuan öle bir yağmur varki istanbulda bizim sokak Yokuş aşağı olmasa kesin sel basardı bizi,aşağı mahalleleri kesin basmıştır
Bugünkü ödevide yapıcam biraz beklim yağmur durmazsa kalkıcam durursa yine kalkıcam ama dışarı çıkmak için
Bende.hala yatıyor m
Canım ben nacizane Sıvı deterjan tavsiye ederim ben kullanıyorum çok memnunumAynen canım ben de bugün bakacağım, o bezler için, hatta bulursam büyük deterjanlar için falan da alacağım
Hadi yaa o zaman yakında buralarda gelir canım o yağmur
Kızlar ya ben de tam tersi tam sabah cıyım. ama akşam da geç yatamam hiç hemen uykum gelir
Canım ben nacizane Sıvı deterjan tavsiye ederim ben kullanıyorum çok memnunumçok bereketli oluyor toz gibi değil
Bende senin yaşındayken öleydim erken kalkar erken uyurdumartık geç yatıyom erken sayılacak saatte kalkıyorum
canım benim de sıvı deterjan :) şöyle demek istedim aslında tüm o temizlik ürünlerini alacak bir sepetim olsa şu beyaz dantelli plastik sepetlerden onlara koysam ne güzel olmaz mıydı
Evet olurdu tabi benim çamaşır odam var küçük bir wc kullanmıyorum o yüzden sıkıntı yok kimse görmüyorcanım benim de sıvı deterjan :) şöyle demek istedim aslında tüm o temizlik ürünlerini alacak bir sepetim olsa şu beyaz dantelli plastik sepetlerden onlara koysam ne güzel olmaz mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?