BUGÜNKÜ ÖDEVİ DE UNUTMAYALIM
1 halı silmek ya da halıdaki saçları toplamak
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1-yesa1 (mutfak halımı sildim, oturma odasından saç topladım)
öncesi
Eki Görüntüle 1629882
sonrası
Eki Görüntüle 1629884
maşallah canım bu ne hız
canım 3'te eşim gelecek ne yaparsam kar :) mutfak dolaplarına başladım bu arada
Günaydın canım işler güzel ama hepsini yeni yapdımGünaydın arkadaşlar göreev güzelmiş gene :)
Niyice kirle4 .!.:Günaydın canım işler güzel ama hepsini yeni yapdım
Görevler süper bizim banyo dolabı yok ama kullanmadığımız bir banyo var baya karışık orayı toplasam olur mu
KÜL KEDİLERİ *MUTFAK DOLAP DIŞINI SİLME *BANYO DOLAP DÜZENLEME *2 ADET KOLTUK SİLME *OFİS-EVRAK-CALIŞMA ODASI DÜZENLEME chentiq 0 0 0 0 yesa1 0 0 0 0 baronesss 0 0 0 0 ayseyma 0 0 0 0 cnntrm 0 0 0 0 bi kahve 0 0 0 0 eniyikadinoyuncu 0 0 0 0 dagcı 0 0 0 0 zambak86 0 0 0 0 mirjam 0 0 0 0 2kediannesi 0 0 0 0 ultraanne 0 0 0 0 naz_24 0 0 0 0 feraceli 0 0 0 0 sosyoloji 0 0 0 0 anathema8 0 0 0 0 ftemiz 0 0 0 0 denizyagmur4 0 0 0 0 catuke 0 0 0 0 seyhan77 0 0 0 0 statistician 0 0 0 0 yesilkubbe 0 0 0 0
KIZLAR TÜM BU 0'LARI 1 YAPIYORUZ HAYDİİİİİİİİİİİİİİİ
Kız feraceli Alıntı yapdın nikime napdın o ne öleolsun iyice kirlenmeden temizlemoş olursun
yesa
Canım ben bu işlerin hepsini geçen iki hafta içinde yapdım hatta nazenin topiğine yazmıştım günlük şunu yapdım vs diye ozamanlar,bi daha koltuk silememdolapların içini sildim herşey yıkandı vs malum sünnet oldu oğlan Mevlüt var bayramdan sonra ama dışını silerim sorun değil evrak işleri vs hep yeni yapdım nasıl olur bilmem haksızlık olmasın kızlara sen bi düşün bana bildir
Banyomda dolabım yok ama banyoyu temizlerim duşakabinim var olur heralde
Özele yazmışım mesajı buraya kopyaladım yesa
an itibariyle mutfak ve banyomu bitirdim kızlarr, bu arada ben de bittim. Bir kahveyi hakettm sanırım
Görevler süper bizim banyo dolabı yok ama kullanmadığımız bir banyo var baya karışık orayı toplasam olur mu
Mutfak bitti ekstra mikrodalgayi temizledim şimdi banyoya gecicem halıyi yeni yikamistim girgirladim bide supururum
ohhh mis canım, düz olmaması işini uzatıyor sanırım, diş fırçasıyla epey vakit alıyordur sanırım.canım şimdi kızlar denk gelecek bir şey bulmuşlar o şahane, mesela banyo dolabım yok banyo temizlerim vs gibi
Sen o zaman
1-Mutfak dolaplarının yüzeyini sil yine o sıkıntı olmaz
2-banyo temizle dusakabın vs
3-kiler vs falan varsa onu düzenle, ya da karışık çekmecen varsa onları
4-Evde yapman gereken bir şey varsa son olarak onu yap artık
Bir şey olmaz ya yeter ki 4 tane bir şey yapmış ol
süpersin canım, mutfak benim de bitti, bi de benim dolaplar tam düz değil, diş fırcası kullanıyorum mecburpek güzel oldu, domestos ve loc karıştırdım kaldı 3 görev
Tabii ki canım şahane olur
HahahabaKız feraceli Alıntı yapdın nikime napdın o ne öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?