- 31 Ağustos 2015
- 319
- 144
- 103
- 37
Kolay gelsin canım nezaman istersen katıl bize çok eğlenceli oluyorMaşallah size kızlar ben sİze katılmak isterdim ama iki çocuk is birde misafirler bu ay birde temizlikçi alacağım ayıp olur simdi si kendinİZbyaparken bende ilk kez alacağım aslında hic içime sinmiyor ama başka yol yok bebekle
Evi süpürdüm mutfak, salon, antre vede sildim. Bulaşıklar makinaya girdi, çamaşır asıldı, kuruyanlar katlandı yerleşti tencereleri yıkıcam da bi kahve molası verdim bugünlük 4 kahve yeter onu da içip tencereler yıkandı mı oldu bitti maşallahhh.
Cücük kızım yatağında debeleniyor az kaldı sızar bizde büyükle oturup mandala boyarız artık. O uyuyana kadar kitap okuyamam ikide bir soru sorar bende yiterrr dememek için en iyisi mandala
Baharatligimi da yıkadim kurunca doldurucam.ben bu gün ki görevden sadece bayrak asmayi yapabildim daha. kitap okumayı yaparsam yazcam.
haftalık bildirim
haftalık gorevlerimi az önce bitirdim hepsini de şükür :)
1. vestiyere kalp kutu kondu içine şarj aleti kalem vs koydum.
2. ilaç kutu zaten düzgündu.
3. buzdolabi iç dış buzluk silinip düzeltildi.
4. neydi hatırlayamadım galiba ecza dolabıydi ama benim ecza dolabim yok
kızlar foto yukleyemedim
Baharatligimi da yıkadim kurunca doldurucam.
Ellerine sağlık canım, ben zaten 4üne de artıyı koydum senin için
oyyy cok yoruldum yaa. bu saat oldu ancak oturabildim.. camasir utu valiz hazirlama.. sabah 8 de baslayan mesaim ancak bitti
canim bisey sorucam. biz kizimla yarin anneanneye gidicez. bayram sonuna kadar ordayiz. gorevleri irda yapsam oluyor mu? zaten annemin evi hep bal dok yaladir, isim orda cook kolayuyaniklik yapicam azicik
Teşekkürler canımEllerine sağlık canım, ben zaten 4üne de artıyı koydum senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?