- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.215
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saç fircalarini sirkeli suda bekletiyorum ben dış fircalarini yenilerim ama 4-5 ayda birkızlar bu fırçaları kaynatma işini anlamadım, nasıl yapıyorsunuz ki?
yani o olabilir tabii ama kaynatmak deyince başka birşey mi yapıyorlar acaba diye öğrenmek istedim?Saç fircalarini sirkeli suda bekletiyorum ben dış fircalarini yenilerim ama 4-5 ayda bir
maşallah canım bu ne hız, hepsini mi yaptın?Görevlerimi yaptım ben :)
çok geçmis olsun canimAslında daha erken yazacaktım ama elimi yaktım sağ elimin 2.3.4 parmağını kahve makinesinde. Sol elimle yazıyorum. Evde yanık kremi de yokmuş içime döküldü acısı
kiz yesa ne guzel ilgileniyon herseyle bu toppicdeP pinhan16 canım diğer konuya yazmıyoruz sadece bildirim yapıyoruzz
günlük ödevlerimizi en geç ertesi gün 09:00'a kadar yapıp bildirim yapıyoruz
haftalık bildirim de cuma en geç 23:00'a kadar bildirim yapıyoruz
günlük ödevini yaptığın zamanda en son listeyi yayınlayan arkadaşın mesajına cevap deyip listeye adını ekleyip cevapla diyorsunuz
ftemiz canım benim diğer konuya günlük listeyi yazmıyoruz
Canımmmmm daha bu hafta sünnet sebebiyle hepsini aradım :) sayılırmı acaba17 Ekim Cumartesi günün ödevi
Uzun zamandır aramadığımız, konuşmadığımız bir akrabamızı aramak halini hatırını sormak.
hahahha beni ara kiz sennnnCanımmmmm daha bu hafta sünnet sebebiyle hepsini aradım :) sayılırmı acaba
Kızım benim şimdiden 5-5 yapılmış evde temizlenmedik yermi kaldı şaka şaka pazartesi yine temizlik var misafirler gidince dippp Köşe girmek lazım ama nasılKizlaŕrrrrrrrrr Günaydın haftalıklar da günlük odev de bayaa kolaymis bu sefer. Artık hepimiz 5te 5 tamamlandı deriz değil miiiiııiiiiiiiii
Versene numaranısapığın olimhahahha beni ara kiz sennnn
Aha benim taktikler bunlarOfff çok fena.
Şimdi onları bi köşeye saklıyoruz gidip yatıyoruz. Yarın gruplara ayırıyoruz çocuk ve büyük olarak. Atılacak varsa atıyoruz. Sonra en önemli olandan başlayıp ütülüyoruz. Yorulunca bırakıyoruz zaten önemli parçalar bitti. Çok ara vermeden tekrar başlıyoruz.
Ya da hepsini yerlerine koyup lazım olanı ütüleyip giyiyoruz
Anlaşıldı merkezP pinhan16 canım diğer konuya yazmıyoruz sadece bildirim yapıyoruzz
günlük ödevlerimizi en geç ertesi gün 09:00'a kadar yapıp bildirim yapıyoruz
haftalık bildirim de cuma en geç 23:00'a kadar bildirim yapıyoruz
günlük ödevini yaptığın zamanda en son listeyi yayınlayan arkadaşın mesajına cevap deyip listeye adını ekleyip cevapla diyorsunuz
ftemiz canım benim diğer konuya günlük listeyi yazmıyoruz