chentiq sen bizim her şeyimizsin
ayy ödevler birbirinden güzel hangisine sevinsem bilemedim
--ilk madde var ya o ilk madde şimdi diğer arkadaşlar çıkıp diyecek ki "böyle haftalık ödev mi olur zaten her gün yapıyoruz" ama benim en en en nefret ettiğim iştir dolap düzenle fayans ov vs bunları yap de yaparım ama ev süpürmekten hele ki silmekten nefret ediyorum yaa bazen ben nasıl kadınım diye kendime sövmüyor da değilim hani
yarın el mahkum yapılacaktı ödev olması da süper oldu benim için
--2. madde belki yıllardır ertelediğim şey. fotoğraflar pcde farklı farklı dosyalarda düzenleyip harddiske atmak lazım ama birtürlü elim gitmedi zor diye
ödev olunca yapılacak ve pek de güzel olacak inşallah
--dolap düzenlemede oğlanın dolap kalmıştı aslında bu hafta onu yapmayı düşünüyordum ama zor iş diye heralde unutmuşum şu bilinçaltı pek güzel bir şey işime gelmeyeni unutturuyor hemen
--fırça ödevini hayatımda ilk kez yapıcam
--portmantoyu düzenlerken yazlık ayakkabılardan tadilata ihtiyacı olanları tamir için kullanılmayacak olanları da atılmak veya verilmek üzere ayırmıştım. kışlıklar bodrumda duruyor yarın veya pazar günü onlar da çıkınca ayrılır yine bu da süper denk geldi
--kandil ödevine gelince (ki bu aslında ödev değil sanırım) kendi çapımda bir şeyler okurum inşallah oğlum hastalandığında 40yasin diye niyetlenip 3te bırakmıştım
onu tamamlarım en azından
mesajı okuyan okumayan herkese şükranlarımı sunarım