- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
HAHAH verrim ama sapiklik sana pahaliya patlayabilir karismam sonraVersene numaranısapığın olim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAHAH verrim ama sapiklik sana pahaliya patlayabilir karismam sonraVersene numaranısapığın olim
kiz yesa ne guzel ilgileniyon herseyle bu toppicde
saol canim eline koluna saglik
Kızım benim şimdiden 5-5 yapılmış evde temizlenmedik yermi kaldı şaka şaka pazartesi yine temizlik var misafirler gidince dippp Köşe girmek lazım ama nasıl
Anlaşıldı merkez
aksama ne ^ppisiriyonuz kizlar yaaa
Bir sey demez olur muyum. Kitabin adini unutmustum dunden beri yana yakila kitabin gectigi sayfayi aroyordum topikte. Hemen siparis edecegim.Tabii ki haklı. Neden ütüleyip kaldıracaksın. Çıkınca zaten hem yıkanacak hem ütülenecek. Zaten sana söylediğim kitaba bişey demedin. Tam senin için o bak. O kitaba göre yazlık kışlık bile kaldırmamak gerekiyor.
harika odev. Tam benim istedigin tarz. Mucks17 Ekim Cumartesi günün ödevi
Uzun zamandır aramadığımız, konuşmadığımız bir akrabamızı aramak halini hatırını sormak.
evet ben kurtul diye aramıştim. Kih kihchentiq sabah kitap sormuştu da o mu acaba diye yazmıştım.
"Hayatını düzenlemek için derle topla rahatla" kitabın adı.
Kitapta çoğunlukla atmaktan bahsediyor. Fazla eşyaları hep atıyoruz. O yüzden dedim tam chentiq'e göre diye
Görev süper geneHERKESİ Bİ TOPLAYALIM
YENİ HAFTA GÖREVLER GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Eki Görüntüle 1660157
@eflalim
cnntrm
E eniyikadinoyuncu
dagci
@2KediAnnesi
@NAZ__24
@sosyoloji12
A anathema8
ftemiz
catuke
areser
Koalina
Feraceli
@seyhan77
yesilkubbe
@statistician
mirjam
MaRaL_
eshma
@anka_misali
@__ATALANTE
Nill41
@Bi kahve
bendimahi
-VUSLAT-
@ruzgarinannesii
@elifcino
nnightsaill
Efser
ayseyma
E esrb
@La_vinya
Gelannem
Littlebutterfly
patoloji
zambak86
K kelebek25
D denizyagmur4
P pinhan16
Melegimkorusun
Aaa ödev müthişmiş ben kimi arasam acabaBUGÜNKÜ ÖDEV (17 Ekim Cumartesi)
Uzun zamandır aramadığımız, konuşmadığımız bir akrabamızı aramak halini hatırını sormak.
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. ftemiz
2. pinhan16
3.anathema8
almanyadaki dayimi aradim:)
Kizlar bu haftalik odev mi. Gunluk odev nedir.
etum evi supurdum ama silemem oglan uyanik
dolpalari dokduk kizimla yerlestiricez insallah :)
ben bu konya yazdigimdan beri surekli çop atiyorum neden acaabaa
Kabul olur mu bilmem ama şehir dışına çıkmamın sebebi uzun zamandır görmediğim dayımın kızı nişanlanıyor bugun uzun zamandır görmediğin aktabalarımı göreceğim aramak yerine bu olur mu ziyaret diyelim17 Ekim Cumartesi günün ödevi
Kabul olur mu bilmem ama şehir dışına çıkmamın sebebi uzun zamandır görmediğim dayımın kızı nişanlanıyor bugun uzun zamandır görmediğin aktabalarımı göreceğim aramak yerine bu olur mu ziyaret diyelim
Bende çocuğun ayağıma batan oyuncak larını atıyorum geçen 2 battal boy çöp poseti kizimin oyuncak larını hemşire arkadaşıma verdim aşıya gelen çocuklara veriyo köyde:)etum evi supurdum ama silemem oglan uyanik
dolpalari dokduk kizimla yerlestiricez insallah :)
ben bu konya yazdigimdan beri surekli çop atiyorum neden acaabaa