Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naptım ya son dakika mı yazdım. yoksa 1-2 dk geç mi kaldım ben şimdi
ahh yesacım sorma ya yetiştiremedim. 5 te 5 diye düşünürken son anda perdeleri atladığımı fark ettim. sonra mesajı düzenledim artıkcanım sus sus arada kaynar bence yesilkubbe süpersin canım yetiştirmişsin
ahh yesacım sorma ya yetiştiremedim. 5 te 5 diye düşünürken son anda perdeleri atladığımı fark ettim. sonra mesajı düzenledim artık
İyigeceler kızlar bu hafta günlük ödevleri pek yapamadım ama haftalık ödevleri bitirdim badana boya bitti çok şükür ev dipden aşağı tertemiz oldu yesa canI'm o lacivert mutfak dolaplarım artık klasik oldu ohhh çok şükür resim atıcam ama hazırda yok çekip gelim hemennnnnn geldimmmmm
Eki Görüntüle 1659888
canımmmmmmm bu da güzel olmuş valla güle güle kullanın ama benim favorim sanırım mavilerdi Benimkiler kahve krem ya sanırım ondan bunaldım iste komşunun tavuğu kaz görünürmüş hesabı
En çok da badana boya bitmesine sevindim valla yaaaa kaç zamandır uğraşıyorsun
Canım senin günlükler nasıl 5 gün yapmışmısındır eğer yaptıysan hiiiiiiiiç sıkıntı olmaz
Ilk kez bu kadar kisi online goruyorum. Kizlar acayip gaza ihtiyacim var. Utu gorevi verecektim. Kendine torpil gecti demeyin djye veremedim. Bana bir akil verin. Su manzaraya bakin.