- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yesa1 haftalık ödevlerim bitti an itibari ile fakat tekrar özür dileyerek ve istemeyerek olduğunu belirterek günlük ödevlerin çoğuna yetisemedim bildirim nereye ve ne zaman yapmam
son yarım saat çocuk babasıyla yatıyor ben de banyo dolabını düzenlemeye gidiyorum yetişirsem 5te 5 yazarım yetişemezsem 4,5 hadi bana kolay gelsin :)))
oooooooooooooo catuke sağdan soldan geldin yahuuuuuuuuuu
hem haftalıklar hem günlük ödev
Ay ben de kalkayım da ödevimi yapayım da geleyim, arkadaş bir dk oturmadım bugün yaaaaaaa
Geçmiş olsunAslında daha erken yazacaktım ama elimi yaktım sağ elimin 2.3.4 parmağını kahve makinesinde. Sol elimle yazıyorum. Evde yanık kremi de yokmuş içime döküldü acısı
Aslında daha erken yazacaktım ama elimi yaktım sağ elimin 2.3.4 parmağını kahve makinesinde. Sol elimle yazıyorum. Evde yanık kremi de yokmuş içime döküldü acısı
16 EKİM ÖDEVİ
KLOZET FIRÇASI TEMİZLEMEK
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. eflalim
2. 2kediannesi
3. anathema8.
4. catuke
5. yesa1
6.anka_misali
7.sosyoloji12
Klozetin içi dışı fırçası, herbiryeri çamaşır suyuyla yıkandı
Yesaaaaaa sabahtan beri kaç kez girdim bildirim yapmak için ama, kızım bir turlu izin vermediCanım geçmiş olsun çok, nazar mı değiyor sizlere bilemedim ki MaRaL_
Yesaaaaaa sabahtan beri kaç kez girdim bildirim yapmak için ama, kızım bir turlu izin vermedi
Şimdi de bildirim sayfasını en lamiyorum
Tüm gorevler bittiiiiii. Hatta dün bitmişti de bugün ürünlerini de bitirip dolapları yerlestirdim
Yesaaaaaa sabahtan beri kaç kez girdim bildirim yapmak için ama, kızım bir turlu izin vermedi
Şimdi de bildirim sayfasını en lamiyorum
Tüm gorevler bittiiiiii. Hatta dün bitmişti de bugün ürünlerini de bitirip dolapları yerlestirdim